Sahada doğum yaptı!

Güncelleme Tarihi:

Sahada doğum yaptı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2015 06:00

Attıkları golleri 'unutulmaz' yapmayı amaçlayan bazı futbolcular akla hayale gelmedik gol sevinçleri yapabiliyor. İzlanda'da bir futbolcu, attığı golden sonra topu formasının altına koydu ve doğum yapacakmış gibi yere yattı! Takım arkadaşları da topu formanın altından çıkarıp, sevinçle taraftarlara gösterdi.

Haberin Devamı

Futbolda, atılan goller kadar gol sevinçleri de bazen unutulmaz olabiliyor.

Brezilya Milli Takımı futbolcusu Bebeto'nun 1994 Dünya Kupası'nda Hollanda'ya attığı gol sonrasında yaptığı 'beşik sallama' hareketi, gelmiş geçmiş en güzel gol sevinçleri arasında yer alıyor.

Bebeto'nun bu sevinci yüzlerce futbolcuya ilham kaynağı olurken, özellikle Kuzey Avrupa ülkelerinden çok sayıda oyuncunun ilginç gol sevinçlerine imza attığı görüldü.

Bu gösterilerin bir araya toplandığı bir video Youtube'da 1 milyondan izlendi.

Yüzücü, dansçı, kürekçi ve hatta Rambo gibi çok sayıda gol sevincinin yer aldığı videonun en çok dikkat çeken gösterisi ise İzlanda'nın Stjarnan takımına ait. Bu gösteride futbolcu, golü attıktan sonra top toplayıcıdan aldığı topu formasının altına sokup yere yattı. Ardından takım arkadaşları da sanki doğum yapıyormuş gibi topu formanın altından çıkarıp, sevinçle tribündeki taraftarlara gösterdi.

Haberin Devamı

Sahada doğum yaptı

Karşılaşmayı tribünden izleyen futbolseverler ise bu gösteriyi büyük şaşkınlıkla seyretti.

BU GOL SEVİNÇLERİ UNUTULMAZ

Haberin Devamı

BEBETO'NUN BU SEVİNCİ TARİHE GEÇTİ

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!