Saha dışında da çok hızlı

Güncelleme Tarihi:

Saha dışında da çok hızlı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2007 00:00

Futbola ilgisi olan herkes Fenerbahçe’nin transfer bombası Roberto Carlos’un sahada neler yapabileceğini iyi biliyor. "Peki, Carlos, saha dışında nasıl biri?" diye soruyorsanız bu röportaj tam size göre.

Saha dışında da çok hızlı
Hello! dergisi, Avrupa baskısında yayınladığı bu özel röportajı bu haftaki sayısında Türk okuyucularıyla paylaştı. Sahada bu kadar hızlı bir futbolcunun, saha dışında nasıl olduğunu tahmin edersiniz; hızlı hem de çok hızlı.


Ünlü futbolcu, 34. yaşını kutladığı yıl, Madrid’de yeni aldığı villasının kapılarını Hello! dergisine açmıştı. Real Madrid’in en pahalı ve en karizmatik futbolcularından biriydi. Villasında, o zaman hamile olan Alessandra Martins adlı spor konularında uzmanlaşmış avukat sevgilisiyle birlikte oturuyordu. Carlos, 12 yıl süren evliliğini bitirmişti ve dört çocuk babasıydı. Bu çocuklardan üç tanesi eski karısından, bir tanesi kısa süre ilişki yaşadığı gazetecilik öğrencisi Simone Hamilko’dandı. Sevgilisi Martins de, Carlos’tan hamileydi ve kocasından ayrılmak için boşanma davası açmıştı. Herkes bu ilişki ve beşinci çocuk Carlos’u yavaşlatır derken, Brezilya futbolunun bu seçilmiş insanı, 34. yaş günü partisinde basının önüne Jane Sousa Borges adlı başka bir güzelle çıkıyordu. Üstelik bu güzelin resmi tescili de vardı: 2006 Brezilya Güzeli. İnsanların kafası karışmıştı. Aslında Carlos, paparazzi kameralarına takım arkadaşlarından daha az yakalanan bir kişilikti. Carlos’u daha iyi tanımak için, 10 ay beraberlikten sonra ayrıldığı ve bir çocuk sahibi olduğu Martins’le beraber, Madrid’de villasında yapılan bu röportajı okumakta yarar var.

Roberto, yenilmez bir kişilik mi?

- En iyisi...

n Hayatınız hakkında en iyi şeyi anlatmak ister misiniz?

- Evet, tabi. Önceki eşimle 12 yıl boyunca evli kaldık ancak şimdi Alessandra’yla kendimi daha iyi hissediyorum. Bu, onun daha çok hayat tecrübesine sahip olmasından kaynaklanıyor olabilir. O, çok kısa bir süre önce kendisi için yaşamayı öğrendi.

n Siz de şu anda, geçtiğimiz 10 yıl da olduğunuzdan daha olgun gözüküyorsunuz.


- Sanırım öyleyim. Ben 17 yaşında evlendim. Bu, Brezilya gibi insanların çok erken yaşlarda evlendikleri bir yerde normal bir durum. 14 yaşından itibaren evden dışarı çıkmaya başladım ve altıncı tanıştığım kadın, karım oldu.

n Eşinizden ayrıldıktan sonra birkaç yıl yalnızdınız.

- Evet, bu yalnızlık döneminin tadını çıkardım. Önceki yıllarda yapamadığım birçok şeyi yaptım.

n Bunu keskin bir dille söylüyorsunuz...

- Çünkü hayatımın o döneminde yaşadığım çok güzel anlardan hiçbir pişmanlık duymuyorum.

HİÇ OLMADIĞIM KADAR DENGELİYİM

n Paralı ve ünlü olmak bazı insanlara çok çekici geliyor.


- Sadece genç ve tanınmış olmak birçok insanı etrafına toplamaya yetiyor. Bu açık, ama dediğim gibi Alessandra’yı bulmak beni hiç olmadığım kadar dengeledi.

n Sizin gibi özel bir futbolcu için bu önemli bir faktör değil mi?

- Tabii ki... Bir erkek için en iyisi hayatına huzur verecek bir kadın tanımaktır.

n Yani "Şimdi durulmak için doğru zaman geldi" diyorsunuz.

- Evet...

- Ama henüz çok gençsiniz.

- Evet, 33 yaşındayım.

n Ve hálá çok sağlam bir sol ayağınız var. Futbolcu olarak konuşuyorum.

- Sanırım evet, çünkü ben kendime çok dikkat ettim. Hedefim 38 yaşıma kadar futbol oynamak.

İşte yeni sevgilisi
/images/100/0x0/55ea70b9f018fbb8f8801478


Roberto Carlos, sadece futboluyla değil çapkınlıklarıyla da ünlü. Birisi ilk eşinden olmak üzere beraber olduğu üç kadından beş çocuğu bulunan 34 yaşındaki futbolcu, Alessandra Martins’ten ayrıldıktan sonra 2006 Brezilya ve Amerika Kıtası güzeli seçilen Jane Sousa Borges Oliveira ile yeni bir aşka yelken açtı... 22 yaşındaki Borges, çocukken rahibe olmak için altı yıl dini eğitim aldıktan sonra annesinin zorlamasıyla normal hayata döndü. Radyoloji dalında eğitim alan seksi güzel, mankenlikte karar kıldıktan sonra keşfedildi. Fenerbahçe’nin yeni kraliçesi fazlasıyla entelektüel. Edebiyatı özellikle de şiir çok seviyor ve her Brezilyalı gibi doğuştan sambacı.

Çocuklarım bizimle yaşasın istiyorum

n Galiba emekli olunca İspanya’da yaşamayı tercih edeceksiniz.

- Niyetim bu. Her zaman dediğim gibi, 11 yıldır İspanya’da yaşıyorum ve burada daha uzun yıllar kalmak istiyorum.

n Eviniz bile hazır.

- Ve bütün çocuklarım burada bizimle yaşayacak.

n Yeni doğacak olan?

- Tabii... Bu çocuk hayatımın en harika döneminde geliyor ve ona çok sevdiğim bir kadınla birlikte sahip olacağız. İdeal kadını bulmak zor ama ben onu buldum.

n Bu şans değil de ne?

- Tabii ki öyle, çünkü bazı erkekler hayatlarını umutsuzca onu arayarak geçiriyorlar.

n Sizin ve özellikle de Real Madrid’li futbolcular hakkında çok konuşuldu.

- Bu tarz açıklamalar beni etkilemiyor. Herkes kendinden sorumlu.

Roberto Carlos, 10 ay beraberlikten sonra ayrıldığı eski sevgilisi Alessandra Martins’le birlikte görülüyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!