Sağlıklı zayıflamak için ne yapmalı?

Güncelleme Tarihi:

Sağlıklı zayıflamak için ne yapmalı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2010 17:01

Kilo vermek için herşeyi deniyorsanız, dikkat etmeniz gereken birkaç durum var. Yaptığınız katı diyetler ve içeriği bilinmeyen zayıflama ürünleri sizi sağlığınızdan ediyor

Sağlıklı zayıflamak için ne yapmalı?
Kilo vermek için herşeyi deniyorsanız, dikkat etmeniz gereken birkaç durum var. Yaptığınız katı diyetler ve içeriği bilinmeyen zayıflama ürünleri sizi sağlığınızdan ediyor. Fakat yapacağınız birkaç küçük değişiklikle sağlığınızdan olmadan, rahatlıkla kilo vermeniz mümkün!
Sağlıklı zayıflamak için birkaç öneri...

Sağlıklı zayıflamak için 1 gün kendinize izin verin ve sabah kalktığınız andan akşam yatana kadar neler yediğinizi not alın. Hiç özel bir şey yapmadan ve yediklerinizi kısıtlamamaya dikkat edin. Amacınız bir günde neler yediğinizi gözlemlemek ve hangi yiyecekleri fazla kaçırıyorsunuz, hangi öğüne önem vermiyorsunuz bunu belirlemek olsun.
Sonraki adımınız ise listenizi incelemek olsun. Ertesi gün; kahvaltı, öğle-akşam yemekleri ve ara öğünlerde neler yediğinize kendiniz bile şaşırabilirsiniz! Hangi öğünde aşırıya kaçtığınızı belirleyin ve buna göre bir beslenme planı çıkartın.

Kendinize inanın!
Kilo vermek sizin için imkansız mı? Eğer kendinizi buna inandırdıysanız, bu uzun müddet böyle olmaya devam edecek...
Öncelikle hormonal bozukluğunuz ya da herhangi bir hastalığınız yoksa, bilin ki kilo vermeniz için önünüzde hiçbir engel yok. Öncelikle kendinize inanmalısınız. “Kilo veremiyorum, Ne yersem yarıyor...” gibi düşünceler sizi psikolojik olarak olumsuz etkiler.
Bunun yerine kendinizi motive etmelisiniz. Öncelikle aynanın karşısında şimdiki görüntünüzle barışmalısınız. Çünkü unutmayın, siz her halinizle güzel ve değerlisiniz... Sadece fazlalıklarınız var ve kilo verememeniz için hiçbir neden yok. Ne kadar kilo vermeniz gerektiğini hesaplayın. Her gün bu hedefe biraz daha yaklaşacağınıza inanın.

Kilo vermenin en sağlıklı yolu ile tanışın!
Eğer metabolizma hızınız yavaşsa ve iştahınızı kontrol edemiyorsanız bunun da çaresi var... Kilo vermenin önündeki bütün engelleri Elma Krom ile yenebilirsiniz. Yıllardır Türkiye’nin en çok tercih ettiği kilo vermeye yardımcı doğal besin takviyesi Elma Krom ; metabolizmayı hızlandırıyor ve böylece katı diyetlere gerek kalmadan sadece sağlıklı beslenerek kilo vermenizi sağlıyor. İçeriğindeki Elma Sirkesi ile bölgesel yağlarınızdan kurtulmanızı sağlayarak yağ yakımını hızlandırıyor. Ayrıca lif desteği ile iştahınızı daha rahat kontrol edebiliyorsunuz.

Elma, Krom, Soya Lesitin’i birleştiren Elma Krom ’un mükemmel etkileri bununla da bitmiyor. İçeriğindeki B Vitaminleri ile de kilo verirken vücudunuzun en çok ihtiyaç duyduğu desteği sağlıyor.     
 
Türkiye’nin bir numaralı tercihi Elma&Krom ile ilgili ayrıntılı bilgi almak için tıklayın!

*Elma&Krom doğal besin takviyesidir, Sibutramin içermez.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!