Sağlıklı yaşam için pedal çevirdiler

Güncelleme Tarihi:

Sağlıklı yaşam için pedal çevirdiler
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2018 15:30

Sağlıklı yaşam için pedal çevirdiler

Haberin Devamı

YEŞİLAY'ın 35 şehirde birden düzenlediği  28. Yeşilay Bisiklet Turu, 'Sağlıklı olmak için bir nedenim var' sloganı ile Denizli'nin Pamukkale ilçesinde geniş bir katılımla yapıldı. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin de tura katılarak, vatandaşlarla birlikte sağlıklı yaşam için 4 kilometre pedal çevirdi.

Yeşilay'ın geleneksel hale getirdiği bisiklet turu bu yıl 35 şehirde aynı anda gerçekleşti. 28. Yeşilay Bisiklet Turu'nun Denizli ayağı Pamukkale Belediyesi'nin katkılarıyla Karahayıt'ta gerçekleşti. Etkinliğe, AK Partili Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ile Yeşilay Denizli Şube Başkanı Bünyamin Bakar ile çok sayıda vatandaş takıldı. Termal sağlığın merkezi olan Karahayıt Mahallesi Meydanı'nda düzenlenen törenle başlayan bisiklet turu öncesinde konuşan Başkan Gürlesin bu tür etkinliklerle bölgeye dikkat çekmek istediklerini belirtip, "Pamukkale ile birlikte termal sağlık merkezi olan Karahayıt'ta sağlıklı yaşam için gereken çalışmalar yapıyoruz. Şu ana kadar 14 kilometreyi bulan bisiklet yolunu biz toplamda 25 kilometreye kadar çıkarmayı planlıyoruz. Termal sağlık bölgesinde bisiklet yolu ve yürüyüş yolu yaparak herkesin sağlıklı bir şekilde yaşamlarını sürdürmesini istiyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından 7'den 70'e yüzlerce kişi Pamukkale Belediyesi'nin yaptırdığı bisiklet yolunda 4 kilometrelik mesafede bisiklet bindi. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin de tura katılarak sağlıklı yaşam için pedal çevirdi.

Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!