Güncelleme Tarihi:
Gıdalardaki hileler, denetimsizlik insanların her gün biraz daha zehirlenmesine yol açıyor. Â
Neler yapılmıyor ki; Fıstık yerine bezelye, taze tavuk yerine kireç, kıyma yerine bulgur, biber yerine boya yiyiyoruz.
Gıda Yüksek Mühendisi Filiz Çalıştıran, gıdadaki hilelerin genel amacının maliyeti düşürmek, daha fazla kar olduğu belirtiyor ve uyarıyor: "Bu hileler sadece ucuz gıdalarda değil, pahalı gıdalarda da çok sık uygulanıyor."
Hileli gıda maddelerinde birçok kanserojen ürün katıldığına dikkat çeken Çalıştıran'ın anlattığı hileleri okuyunca çok şaşıracaksınız.
Ä°ÅžTEÂ GIDA MADDELERÄ°NDE YAPILAN Ä°NANILMAZ HÄ°LELER
Â