Sağlık-Sen Genel Başkanı Memiş: Cumhur ittifakının da yanında olacağız

Güncelleme Tarihi:

Sağlık-Sen Genel Başkanı Memiş: Cumhur ittifakının da yanında olacağız
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2018 12:48

Sağlık-Sen Genel Başkanı Memiş: Cumhur ittifakının da yanında olacağız

Haberin Devamı

Fatih YILMAZ/TOAKT, (DHA)- SAĞLIK ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Genel Başkanı Metin Memiş, Cumhur ittifakını önemsediklerini ve yanında olacaklarını söyledi. 
Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş, sendikalarının Sivas üyeleri ile sabah kahvaltısında özel bir restoranda bir araya geldi. Genel Başkan Memiş, taşeron işçilerin kadroya geçmesiyle yüzlerinin güldüğünü fakat kamuda kadrodan faydalanamayan bir kesimin olduğunu ifade eden Genel Başkan Memiş, "Bunu öteden beri savunan bir sendikayız. Bu düzenleme şu andaki taşeronların yüzünü güldürdü. Ancak kamuda kadrodan faydalanamayacak olan bilgi işlem memurları başta olmak üzere çok sayıda kadro alamayan kesimde var. Bunun tekrardan değerlendirilmesini ve o mağdur olanlarında mağduriyetlerinin biran önce giderilmesi gerekiyor" dedi.  
Cumhur ittifakını destekleyeceklerini kaydeden Memiş, "Biz referandum sürecinde ülkemin geleceğe taşınması bakımından, ülkemizde ki başkanlık sisteminin gelmesi bu ülkenin geleceğine katkı sunacağını düşünerek referandumda evet diyeceğiz demiştik.  330 toplantı gerçekleştirerek niçin evet demek gerektiğini milletimiz ile buluşarak anlattık.  Milletimizi evet demeye davet etmiştik.  Biz Memur Sen ve Sağlık Sen ailesi olarak şunu söylüyoruz. Biz milletin yanındayız. Milletin yanında olanların yanındayız. Türkiye'yi geleceğe taşıyanların yanındayız. Onun içinde Cumhur ittifakının da ülkemizin geleceği bakımından önem arz ettiğini biz de görüyoruz. Ülkemiz şuanda 7 düvelle mücadele ederken ülkemizin topyekûn birlik olarak bu ülkeyi geleceğe taşıyanların yanında olması gerekiyor. Bu bağlamda Cumhur ittifakını önemsediğimizi ve buradan da Cumhur ittifakının da yanında olacağımızı ifade etmek istiyorum" diye konuştu. 

FOTOĞTAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!