Sağlık müdüründen Sandıklı'ya ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Sağlık müdüründen Sandıklıya ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Şubat 07, 2018 13:46

Sağlık müdüründen Sandıklı'ya ziyaret

Haberin Devamı

 

Ahmet DAĞLI/SANDIKLI, (DHA) - AFYONKARAHİSAR İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serhat Korkmaz, Sandıklı ilçesinde sağlık kurum ve kuruluşlarına ziyarette bulundu.

İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serhat Korkmaz'a Sandıklı'yı ziyaretinde Kamu Hastaneleri Birliği Başkanı Op. Dr. Kadir Gökhan Saçkan, Sağlık Hizmetleri İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri Başkanı Dr. İbrahim Karadağ ve Personel Hizmetleri ve Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Ali Uyanık eşlik etti. İl ziyaret Kaymakam Köksal Şakalar'a yapılarak ilçedeki sağlık hizmetleri hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Daha sonra İlçe Sağlık Müdürü Murat Koçkar ve Sandıklı Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Hazım Bozca ziyaret edildi. Sandıklı Devlet Hastanesi'nde incelemelerde bulunan ve hastaları ziyarete eden heyet Aile Sağlığı Merkezleri ile 112 Acil Sağlık Hizmetleri Merkez ve İstasyonlarını gezdi.

Ziyaretlerde sağlık personeli, hasta ve hasta yakınlarıyla sunulan sağlık hizmetine ilişkin değerlendirme yapılırken, sağlık kurum ve kuruluşlarının fizik ortamı da görüldü. Ziyaret kapsamında tespit edilen ihtiyacı olan yerlere yeni yatırımlar planlanırken, cihaz ve benzeri eksiği olan yerlerin de eksikliklerinin giderilmesi hedefleniyor.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!