Sağlık Müdürü Güngüneş’ten, muhtar İnce’ye teşekkür belgesi

Güncelleme Tarihi:

Sağlık Müdürü Güngüneş’ten, muhtar İnce’ye teşekkür belgesi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2017 10:05

Sağlık Müdürü Güngüneş’ten, muhtar İnce’ye teşekkür belgesi

Haberin Devamı

Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE, (DHA)- KIRIKKALE İl Sağlık Müdürü Dr. Feramiş Ender Güngüneş, Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezine vermiş olduğu destekten dolayı Yuva Mahallesi Muhtarı Adile İnce’ye teşekkür belgesi verdi.
Kırıkkale İl Sağlık Müdürlüğü, sağlık alanında yapılan çalışmaları daha ileriye götürmek amacıyla özverili şekilde çalışanları onure etmek amacıyla bir ilke imza attı. İl Sağlık Müdürü Güngüneş,  Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezine vermiş olduğu destekten dolayı Yuva Mahallesi Muhtarı Adile İnce’ye teşekkür belgesi verdi. Teşekkür belgesini alan İnce, sağlamış olduğu destekten dolayı gururlu ve mutlu olduğunu ifade etti.
Sağlık konusuna herkesin duyarlı olması gerektiğine dikkat çeken Güngüneş, “Bizler İl Sağlık Müdürlüğü olarak elimizden gelen gayret ve çaba içerisinde özverili şekilde çalışmalar sergiliyoruz. İnşallah, bütün vatandaşlarımız bizlere bu konularda daha da yardımcı olurlar, halkımıza yönelik yaptığımız hizmetlerden herkes nasiplenir. Sağlık kurumu olarak bizim görevimiz vatandaşlarımıza en iyi çalışmayı sergilemektir” dedi.
Güngüneş, “Kanser ülkemizde ikinci sırada ölüm nedeni. Bu nedenle tarama bir saatinizi, kanser hayatınızı alır” diyerek herkesi kanser tarama yaptırmaya davet eden Güngüneş, “Kanser günümüzde modern tıptaki gelişmelere rağmen dünyada birinci, ülkemizde ise ikinci ölüm nedenleri arasında yer alarak önemli bir halk sağlığı sorunu olarak gündemdeki yerini korumaktadır. Kanser küresel bir sorundur ve her yaşta görülebilir. Tanı ve tedavisi hem tıbbı hem maddi açıdan meşakkatli bir süreci olan kanser, aslında önlenebilir ve koruna bilir bir hastalıktır” şeklinde konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!