Sağlık Halk Kongresi 16-17 Mart'ta

Güncelleme Tarihi:

Sağlık Halk Kongresi 16-17 Martta
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2017 10:58

Sağlık Halk Kongresi 16-17 Mart'ta

Haberin Devamı

EGE Üniversitesi ile Bornova Belediyesi işbirliğinde üçüncü kez gerçekleştirilecek olan Sağlık Halk Kongresi 16-17 Mart'ta tarihlerinde yapılacak.
Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Bilim Dalı'nca her yıl düzenlenen Sağlık Halk Kongresi, bu yıl üçüncü kez Bornova Belediyesi işbirliğinde gerçekleşecek. Kongre, 16-17 Mart olmak üzere iki gün sürecek. Bornova Belediyesi Kültür Merkezi'ndeki Kongre, 17 Mart Perşembe günü saat 13.00'da başlayacak, 11 uzman, alanları ile ilgili bilgi verip, vatandaşların sorularını cevaplayacak. Gluten, reflü, mikrobiyota, çarpıntı, ağız- diş sağlığı, implantlar, otizm, D vitamini, menopoz, sağlıklı yaşam için egzersiz gibi başlıklarla yedi oturum gerçekleştirilecek.
Evde yaşlı, gebe, lohusa ve bebek bakımı başta olmak üzere sağlık alanında pek çok örnek çalışmayı yürüten Bornova Belediyesi olarak, böylesi önemli bir organizasyona üçüncü kez ev sahipliği yapacak olmanın onurunu ve mutluluğunu yaşadıkların söyleyen Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, tüm Bornovalıları kongreye davet etti. Başkan Atila, "Böylesi önemli bir organizasyonu Ege Üniversitesi gibi 62 yıllık geçmişe sahip köklü bir kurumla birlikte yapmak bize gurur veriyor" dedi.

İZMİR, (DHA)
FOTOĞRAF
 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!