Sağlık çalışanlarına Ar-Ge eğitimi

Güncelleme Tarihi:

Sağlık çalışanlarına Ar-Ge eğitimi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 13, 2016 14:27

Sağlık çalışanlarına Ar-Ge eğitimi

Haberin Devamı

ADANA İl Sağlık Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlikte, sağlık çalışanlarına 'Ar-Ge destek programları ve proje önerisi hazırlama eğitimi' verildi.
Sağlık Araştırmaları Genel Müdürlüğü Eğitim Proje ve Ar-Ge Daire Başkanlığı tarafından verilen eğitim Seyhan Oteli'nde gerçekleşti.
14 il merkezinde 81 ili kapsayan programın Çukurova bölümüne, Adana İl Sağlık Müdürlüğü ve bağlı kuruluşlardan 57, Mersin’den 25, Hatay’dan 25, Osmaniye’den 10, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi’nden de 14 olmak üzere toplam 131 sağlık çalışanı katıldı.
Adana İl Sağlık Müdürü Ahmet Özer, açılışta yaptığı konuşmada, sağlık alanında araştırma geliştirme (Ar-Ge) faaliyetlerinin niteliğinin artırılmasını amaçladıklarını söyledi. Sağlık Araştırmaları Genel Müdürü Dr. Mehmet Rifat Köse de Ar-Ge faaliyetlerinin sağlık alanında sağladığı katkılara değindi.
Açılış konuşmasının ardından, Sağlık Araştırmaları Genel Müdürlüğü Eğitim Proje ve Ar-Ge Daire Başkanı Doç. Dr. Sema Zengeroğlu bir sunum yaptı. Daha sonra Sağlık Bakanlığı proje destekleri ile ulusal ve uluslararası Ar-Ge destek programları anlatıldı. Eğitimin ikinci gününde ise Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Histoloji ve Embriyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Çevik Tufan, proje yazımı konusunda bilgi verdi.

ADANA,(DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!