Sağlık Bakanlığı'na personel alımı

Güncelleme Tarihi:

Sağlık Bakanlığına personel alımı
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2008 11:23

Sağlık Bakanlığı, uzman tabip, tabip, diş tabibi ve eczacı kadrolarına 15 Nisan'da kurayla atama yapacak.

Resmi Gazete'de yayımlanan duyuruya göre, kura sonuçları 15 Nisan 2008 Salı günü “http://personel.saglik.gov.tr” adresli internet sayfasında ilan edilecek.

Kura başvurusunda, PBS'den başvuru yapıldıktan sonra aday başvuru formu imzalanacak. PBS başvuru formunu halen bir kamu kurum ve kuruluşunda görev yapanlar görev yaptıkları birim amirine, diğer adaylar ise notere onaylatacak. Adayların, imzalı ve onaylı PBS başvuru formuna ek olarak, adli sicil kayıt belgesi ve askerlikle ilişiklerinin olmadığına dair belgeyi (Bakaya durum belgesi gönderenlerin başvuruları kesinlikle kabul edilmeyecek olup, sehven kabul edilip kuraya alınmış olsalar bile kuraları ve atamaları iptal edilecektir) en geç 8 Nisan 2008 Salı günü saat 18.00'e kadar Sağlık Bakanlığı Genel Evrak Şubesinde olacak şekilde APS veya özel kargo ile göndermeleri gerekiyor.

Kura başvuruları, “www.yenipbs.saglik.gov.tr” internet adresine yapılacak. 20 Mart 2008 Perşembe günü başlayan başvurular, 2 Nisan 2008 Çarşamba günü saat 18.00'de sona erecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!