Sağlık Bakanlığı'na ve Sağlık Bakanımız Dr. Recep Akdağ'a Açık Mektup – 2

Sayın Recep Akdağ, 7 Eylül 2016 Çarşamba günü size yazmış oluğum açık mektupta hastaların ne denli mağdur olduğunu fotoğraflarla paylaşmıştım.

Haberin Devamı

Bu mağduriyet hastaların olduğu kadar doktorlar ve sağlık çalışanları içinde geçerlidir.

Her gün fotoğraflarını gördüğünüz koridorlardan geçerek hastalarına çözüm üretmeye çalışan doktorlar ve personelin de mutlu olmadığını belirtmek zorundayım. Uzun zamandır hizmet aldığım bu köklü kuruluşun gün geçtikçe kötüye gittiğini görmek hem biz hastaları hem de doktorları ve çalışanları oldukça demoralize etmektedir. Her şeye rağmen bu insanlar hastalara hizmet etmek için canla başla yeri geldiğinde kendilerinden ödün vererek çalışmaktadır. Bunu da 96 yılından beri her üç ayda bir giden bir Romatoid Artrit hastası olarak uzun zamandır bizzat gözlemlemekte ve şahsım adına takdir ile karşılamaktayım.

Dünya markası olan Cerrahpaşa Tıp Fakültesinin, bu durumdan bir an evvel kurtularak layık olduğu imajı tekrar kazanabilmesi hem hastaların hem de o hoş olmayan ortamda özveri ile çalışan doktorlarımızın en büyük arzularından biridir.

Haberin Devamı

Sayın Recep Akdağ, bu konuda her şeyden önce sizi meslektaşlarınız adına empati yapmaya davet ediyorum.

Hangi meslekten olursa olsun hangi insan, hele ki hangi sağlık çalışanı böylesine olumsuz şartlarda çalışmayı arzu eder sizce?

Ben Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde tedavisini sürdüren br Romatoid Artrit hastası olarak bu konuda devletimizin hem hastalar hem de doktorlarımız adına hiç hoş olmayan mağduriyetlerin giderilmesi adına ne gibi girişimlerde bulunduğunu merak etmekteyim.

Son senelerde Türkiye’nin dört bir tarafında günün teknolojileriyle donatılmış çok güzel hastaneler yapılırken bu marka hastanemizin bu halde olması Türkiye’miz adına da üzücü bir durumdur.

Sayın Recep Akdağ, konu ile ilgilli gelişmeleri takip edeceğimi bilmenizi ister, görüşlerinizi beklediğimi belirtir, hastalarımız, doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımız adına hastanemize yakışır bir çözüm için her zamankinden fazla yardımlarınızı bekleriz.

Sevgilerimle
Ayça Akın
www.aycaakin.com
www.motivasyonatolyesi.com
www.facebook.com/aycaakinofficial
www.instagram.com/aycakn
www.twitter.com/aycakn

Sağlık Bakanlığı'na ve Sağlık Bakanımız Dr. Recep Akdağ'a Açık Mektup – 1

Yazarın Tüm Yazıları