Sağlık Bakanı'ndan bayram mesajı

Güncelleme Tarihi:

Sağlık Bakanından bayram mesajı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 2015 13:28

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, vatandaşlardan bayramda sağlıklı beslenmelerini ve bayram ikramları konusunda ölçülü davranmalarını istedi.

Haberin Devamı

Bakan Müezzinoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Kardeşlik duygularının, yardımlaşma ve dayanışmanın yoğun bir şekilde yaşandığı, bereket ayı ramazanın geride bırakıldığını belirten Müezzinoğlu, milletçe bir bayrama daha erişmenin mutluluğu içerisinde olduklarını bildirdi.

"SAĞLIK HİZMETLERİ İÇİN TEDBİR ALDIK"

Bayramların, halkın birlik ve beraberliğinde, sosyal barışın geliştirilmesinde önemli rol oynayan, ortak sevinçler yaşanan, ortak duyguların paylaşıldığı müstesna günler olduğunu aktaran Müezzinoğlu, "Vatandaşlarımızın sağlıklı ve huzurlu bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum. Bayram sürecince başta hastanelerimiz olmak üzere, sağlık hizmetlerinin aksatılmadan yürütülmesi için gereken her türlü tedbiri almış bulunuyoruz. Milletimizin sağlığı için yoğun emek harcayan, bayramda dahi büyük fedakarlıklarla görev yapan tüm sağlık çalışanlarımıza bu vesileyle bir kez daha şükranlarımı sunuyor ve bayramlarını kutluyorum" ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

"BAYRAM İKRAMLARINDA ÖLÇÜLÜ DAVRANIN"

Bakan Müezzinoğlu, bayramda vatandaşlara da önerilerde bulunarak, şunları kaydetti:

"Vatandaşlarımızın, ramazan ayında oruç vesilesiyle kazandıkları sağlıklı beslenme alışkanlıklarını bayram ve bayram sonrasında da devam ettireceklerini umut ediyorum. Geleneksel kültürümüzün ayrılmaz bir parçası olan bayram ikramları konusunda da ölçülü davranılmasını, özellikle sağlık sorunu olan vatandaşlarımızın daha da dikkatli olmaları gerektiğini hatırlatmak istiyorum.

Sevdiklerine kavuşmak için direksiyon başına geçen vatandaşlarımızdan, bu özel günlerimizi mateme çeviren, sevincimize gölge düşüren kazaların yaşanmaması için trafik kuralları konusunda daha duyarlı olmalarını istirham ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı'nın, dünyanın birçok yerinde yaşanan sorunların çözümü ve toplumların barışı için bir vesile olmasını diliyor, başta ülkemiz olmak üzere tüm İslam aleminin bayramını kutluyorum."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!