Sağlam, Kayserispor'u unutmadı

Güncelleme Tarihi:

Sağlam, Kayserisporu unutmadı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2012 18:41

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Pazar günü oynayacakları Kayserispor maçı öncesi değerlendirmelerde bulundu.

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ertuğrul Sağlam, 2012-2013 sezonunu Kayserispor gibi güçlü bir takımla açacaklarını söyledi.

başarılı teknik adam, "Antrenörlük dönemimizin çok güzel iki senesinin geçtiği, önemli başarılara imza attığımız bir şehre gidiyoruz. Kayserispor hayatımızda önemli bir yer tutuyor. Kayseri'deki sporseverlere, bizi seven insanlara selamlarımızı iletiyorum. Kayserispor sezona çok önemli transferler yaparak girdiler. Zirvenin önemli takımlarından birisi olacaktır. Bizim hedefimiz de ligde zirveye oynamak. Taraftarlarımızı 4 sezondur olduğu gibi mutlu edebilmek. Bu doğrultuda çok güzel, keyifli ve haftanın seyir kalitesi en yüksek karşılaşması olacağına inandığımız maç oynayacağız. Bayramın 1. günü olması maçın anlamını arttırıyor. Avrupa kupası karşılaşması öncesinde moral motivasyonumuzu üst seviyeye çıkaracak sonuçla buraya dönmek istiyoruz. Bursaspor'un geleceği açısından katkısı olacak bir maça çıkacağız" diye konuştu.

"BARIŞ SİNAN AMELİYAT OLACAK"

Takımın son durumuyla ilgili bilgi veren Sağlam, "Takımımıza baktığınız zaman Vederson ailevi nedenlerle aramızda olamadı. Antrenman eksikliği var. Genç oyuncumuz Barış Sinan sakatlık geçirdi ve yarın ameliyat olacak. Başka sıkıntımızın olmaması bizim adımıza sevindirici. Güzelce hazırlandık. İyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Antrenman eksiği olan arkadaşlmar var onların değerlendirmesini de yapacağız" şeklinde konuştu.

"ÜZERİMİZE DÜŞEN GÖREVİ YAPACAĞIZ"

Sezonun iyi geçmesi açısından da ilk karşılaşmalarda ortaya konacak tavırların ve söylemlerin sezonun bundan sonraki kısmıyla alakalı da mesaj vereceğine inandığını ifade eden Sağlam, "Bursaspor olarak biz üzerimize düşen görevi yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Türk futboluna kattığımız renkle ve fair play anlayışıyla Türk futbolunun renkli takımlarından bir tanesi olacağız. Camiamızı ve taraftarlarımızı bize destek olmaya davet ediyorum" dedi.

"TWENTE MAÇINA KADAR TRANSFERİ BİTİRMEK İSTİYORUZ"

Bir gazetecinin, "Transferde son durum nedir?" sorusuna Sağlam, "Transferde bir hamle yapmak istiyoruz. Bu konuda çalışmalarımız sıkı bir şekilde devam ediyor. Twente maçı öncesi bu transferi bitirmeye çalışıyoruz. Bu transferi yapmak için herkes elinden geldiğince çaba gösteriyor. Olursa takımımıza artı bir motivasyon olur. Olmazsa da zaten eldeki oyuncularımız sorumluluğun bilincinde. Bu yoğun dönemi inşallah güzel bir şekilde atlatacağımızdan şüphemiz yok. Onların inancına ve yeteneklerine güveniyoruz. Kaliteli bir oyuncu da katılırsa tabii güzel bir moral olur" diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!