Sağlam açıkladı... G.Saray onu istedi

Güncelleme Tarihi:

Sağlam açıkladı... G.Saray onu istedi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 08, 2015 00:56

Galatasaray ile Bursaspor arasında oynanacak TFF Süper Kupa 2015 öncesi, Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ile iki takımın kaptanları Selçuk İnan ve Ozan İpek'in katıldığı ortak bir basın toplantısı düzenledi. Ertuğrul Sağlam, Hamza Hamzaoğlu'nun kendisini arayarak Ozan Tufan'ı istediğini, kendisinin ise oyuncunun önemini vurgulayarak olumsuz yanıt verdiğini söyledi.

Haberin Devamı

Hamza Hamzaoğlu, kupayı almayı hedeflediklerini söylerken, "Geçtiğimiz sezonu iyi bir finalle noktaladık. Bu sezona da Bursaspor ile yine güzel bir maçla merhaba diyeceğiz. Biz de bütün hazırlıklarımızı tamamladık. Bursaspor ile güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Sadece futbolun konuşulduğu güzel bir maç olsun istiyoruz ama Süper Kupa da bizim için çok önemli. İnşallah 3. kupayı da alırız. Ancak her şey sahada olacak ve sahada bitecek. Kaybedenin kazananı taktir ettiği bir maç olacaktır. Yarınki maç için biraz daha şanslı gibi görünüyoruz kağıt üzerinde. Kadromuzu koruduk ve transferlerle güçlendirdik. Ancak Bursaspor'un da geçen sezonkinden aşağıda olacağını düşünmüyorum. İnşallah seyir zevki güzel bir maç olur" yorumunu yaptı.

KADRODA YER ALMAYAN OYUNCULAR İÇİN...

Haberin Devamı

Hamzaoğlu, kadroda yer almayan oyuncular ile ilgili, "Carole geldiği günden bu yana performansını yükselterek devam ediyor. Ancak 18 kişilik bir kadroyla gelmek zorundayız. Sadece Carole değil, Sercan da kaldı. Carole bize çok katkı sağlayacak bir oyuncu. Transfer konusuna gelince, büyük camialar takımlarına büyük transferler bekler. Ancak şartlar, elimizdeki takımın yeterliliği, zaten ihtiyacımız olan transferleri birkaç sene önce yapmışız. Geçtiğimiz sezon da iki kupayı kazanan bir takım var elimizde. Biz çok fazla eksiğimiz olmadığı için transfer yapmadık. Amacımız mevcut kadromuzun gücünü arttırmak. Bu sene de sahada Galatasaray'a layık bir takım olacak. Galatasaray takımı sahada kendini hissettirecek" cevabını verdi.

TRANSFER AÇIKLAMASI

Transfer çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Hamzaoğlu, "Kadromuzu güçlendirecek her oyuncuyu alabiliriz. Geçen sezon defansif oyuncularımızın sakatlıkları biraz fazlaydı ama dediğim gibi uygun bir oyuncu bulursak alabiliriz. Aceleci olmayı düşünmüyorum ama araştırmalarımız sürüyor" bilgisini paylaştı.

SAĞLAM: "İNŞALLAH İZLEYENLER KEYİF ALIR"

Sağlam ise maç ile ilgili, "Yarın Bursaspor açısından çok önemli bir gün. Kupayı almayı çok istiyoruz ama kupayı almak için da sahada kupayı hak etmek lazım. Futbola bir bakış açımız var. Sezona başlarken oyuncularıma şunu söyledim, Biz performans olarak güzel şeyler yapmak istiyoruz ama bu işi yaparken düzgün, centilmence yapalım. Şu anda Türk futbolunun ihtiyacı olan dostluğu gösterelim.' Hamza hocanın da bakış açısını çok iyi biliyorum. Sahada kupayı almak için üst düzey mücadele vereceğiz. Türk futbolunda yeni sezonun başlayacağı günlerde, iyi bir maç oynamak istiyoruz. İnşallah izleyenler keyif alır, güzel bir maç olur." açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Sağlam açıkladı... G.Saray onu istedi

BURSA'DAKİ AYRILIKLAR ÜZERİNE...

Takımdaki ayrılıklara vurgu yapan Sağlam, "Bu takımın önemli oyuncularının birkaçının bu takımda olmadığını görüyoruz. Bazıları kişisel sebeplerden bazıları sözleşmeleri nedeniyle ayrıldı. Ancak şunu söylemek istiyorum, Bursaspor büyük bir takım, büyük bir camiadır. O arkadaşlarımızın çoğu yıldız olarak değil bir potansiyel olarak geldiler. Bu arkadaşlarımızı bu seviyeye getiren Bursaspor olmuştur. Aldığımız oyunculara da değer katmaya devam edeceğiz. Bizim için kayıp olmuşlardır ama Bursaspor büyük bir takımdır. Yine bu kalitede oyuncular üretecektir Bursaspor... Biz iyi bir takımız, en kısa zamanda çok daha iyi bir takım olacağız" sözlerini paylaştı.

Haberin Devamı

"HAMZA HOCA OZAN TUFAN İÇİN BENİ ARADI..."

"Transferin gündemindeki oyuncular ve o oyuncuları isteyen kulüpler kadar gücünüz yoksa oyuncuları zihinsel anlamda motive etmek kolay olmuyor. Bu konuda Hamza hocaya teşekkür ediyorum. Bir oyuncuyu istiyorsanız önce kulübünü ararsınız. Ancak bizde kulüpler önce oyuncuyu arıyor. Oyuncunun aklı karışıyor ve ondan sonra bazı şeyleri toparlayamıyorsunuz. Hamza Hoca bir oyuncu için beni aradı, bir oyuncuyu istiyoruz diyerek. Ben de kendisini aradım bir gün sonra ve oyuncunun bizim için değerli olduğunu söyledim ve konu kapandı. Bu işin yolu yordamı belli. Bu konularda sıkıntı yaşadık, bazı oyuncularımızın halen devam eden sıkıntıları var. Bir oyuncumuz ayrılmak istediğini söyledi. Dolayısıyla sıkıntı yaşıyoruz. Türk futbolunda sıkıntı devam ediyor. Oyuncu kaybediyor, oyuncunun kulübü, yeni kulübü kaybediyor. Biraz daha bu işi düzgün yapmak lazım. Hamza hoca Ozan Tufan'ı istedi"

Haberin Devamı

SELÇUK: "SADECE FUTBOLUN GÜZELLİKLERİ..."
İlk olarak sözü alan Selçuk, "Sezonun ilk resmi maçı bizim için. Geçen sezon almış olduğumuz iki kupa var. Yarınki hedefimiz, izleyenlere güzel futbol izletip 3. kupayı da kazanabilmek. Ancak 3. kupadan da önemlisi izleyenlere zevk almaları için her şeyi yapacağız. Sadece futbolun güzellikleri konuşulsun istiyorum. İnşallah güzel bir maç olacak" dedi.

Sağlam açıkladı... G.Saray onu istedi

"MELO İLE İYİ İKİLİYDİK AMA, BİLAL..."

Melo ile ayrılacak olmaları ile ilgili görüşleri sorulan Selçuk İnan, "Melo ile yaklaşık 4 yıldır beraber oynadık. İyi de bir ikili olduğumuzu düşünüyorum. Melo bizim takım için çok önemli bir oyuncu. Oyunculuğu dışındaki olaylar bizi ilgilendirmiyor. Bilal'i burada söylemeye gerek yok. Kendini kanıtlamış bir oyuncu, çok önemli bir oyuncu. Biz takım oyunu oynamaya çalışıyoruz. Dolayısıyla da bireyler çok fazla önemli olmuyor, çok büyük bir sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum" diye konuştu.

Haberin Devamı

OZAN: "BU MAÇA G.SARAY'DAN ÇOK İHTİYACIMIZ VAR"

Ozan İpek ise, "Biz sezonu Galatasaray ile açıyoruz. Bilgiğiniz gibi Galatasaray'a finalde kaybetmiştik. Onun rövanşı niteliğinde bir maç olacak. İyi hazırlandık. Finali kendi şehrimizde kaybetmemiz bizi çok üzdü. Yarınki maç çok önemli. Bu maça Galatasaray'dan daha çok ihtiyacımız var" ifadelerini kullandı. (Sporx)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!