Sağır Sultan

Güncelleme Tarihi:

Sağır Sultan
Oluşturulma Tarihi: Ocak 14, 2012 00:00

Haberin Devamı

Eurovision’da kadın yasağı mı var

Bonomo iyi tercih ama memlekette kadın şarkıcılar da mevcut...

Herkesin nefret edip gereksiz bulduğunu iddia ettiği fakat geyikleri aylarca süren Eurovision’a göndereceğimiz isim belli oldu. Bu yıl bizi Can Bonomo temsil edecek ya, adamın ne Museviliği kaldı ne de siyonistliği. Youtube’daki saçma sapan videoları nedeniyle zor günler geçirdiğine eminim.
Bonomo bence çok iyi tercih, yaratıcı, yenilikçi ve genç. Şarkıları da herkesi bir yerden yakalıyor. Başarılı olacağına inanıyorum. Fakat kanımca bu yıl sonuç ne olursa ne olsun seneye bir kadın sanatçımız gitmeli. Sertab Erener’in 2003’teki birinciliğinden sonra sadece Gülseren, Sibel Tüzün ve Hadise gitti, güya nefret edilen şu meşhur yarışmaya. TRT, dekolte kıyafet derdiyle mi uğraşmak istemiyor bilemeyiz ama seneye Atiye, süper hareketli bir pop-dans şarkısıyla gitse fena mı olur?

Haberin Devamı

GÜZELLER İÇİNDEN SEÇTİM

Halil Sezai - Seni Beklerken

Yan komşum Lolipop / Hakan Gence geçenlerde yazmıştı Sezai’yi ne çok beğendiğini, kendisiyle aynı hisleri paylaşamıyorum. Her hafta güzellerin içinden seçsem de bu hafta maalesef olduramadım. Sezai, kısa sürede ciddi bir hayran kitlesine sahip oldu. Videoları sosyal ağlarda sürekli dönüyor. Ama albümüne, koparttığı gürültü sebebiyle ilk dinlediğimde alışamadım. Kendimi zorlayıp iki kez daha baştan sona dinledikten sonra evde koşarak jilet aramaya başladım. Bu kadar mutsuzluğu bir arada az duydum. Üzgünüm dostlar, çoğunuzun Halil Sezai’yi sevdiğini biliyorum ama bu kadar Arabesk gözyaşı beni zorlar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!