Sağı 500, solu 200 kilo!

Güncelleme Tarihi:

Sağı 500, solu 200 kilo
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2014 14:50

Dünya Ağır Sıklet Boks Şampiyonluğu unvan maçı öncesi kendisini "Kız gibisin" diyerek tahrik eden Kubat Pulev'i hastanelik eden Wladimir Klitschko’nun son yumruğunda rakibine 200 kiloluk bir vuruş yaptığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Attığı yumruklarla rakiplerini birer birer deviren ve unvanını korumaya devam eden Wladimir Klitschko’nun son kurbanı Kubat Pulev oldu. Rakibini 5. raunt sonunda nakavtla yenen Klitschko şampiyonluğa ulaşırken, attığı yumrukların gücü ise inanılmaz boyutlara ulaştı. Rakibini iki kez yere seren Klitschko’nun, testlerde sağ yumruğuyla 500 kiloya kadar çıktığı öğrenildi. Ancak Kubat Pulev’i sol yumruğuyla indiren Klitschko, 200 kiloluk bir güçle vururken rakibi neye uğradığını şaşırdı. Ve nakavtla birlikte hastanelik oldu.

Sağı 500, solu 200 kilo

Kariyerinde 63.kez zafere ulaşan dünyaca ünlü boksör karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, “bazen ben bile yeteneklerimin farkına varamıyorum. Sanırım geç açılanlardanım. Her maç kendimde yeni şeyler fark ediyorum ve yaşlandıkça daha da iyi oluyorum” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!