Sağ duyu kazandı

F.BAHÇE için aslında zor bir geceydi. Ama sarı lacivertli futbolcular o "zor"luğu, "Şov" gecesine dönüştürdüler. Tam 7 gol.. Kolay değildi elbette, bu takım 3 gün önce UEFA Kupası'nda kötü bir sonuç almıştı.

Ama Fenerbahçe camiası bu sonucun izlerini silmeye kararlıydı. Gecenin güzel geçeceği daha maçtan önce belli olmuştu. Gerçek Fenerbahçe taraftarları, Zaragoza maçında yapılan kötü tezahüratı unutturmak için Selçuk'a çiçek verdi ve onunla barıştı. Ayrıca, "Seninle gurur duyuyorum" pankartıyla da Fenerbahçe'ye olan güvenini dile getirdi. Tribünlerdeki bu atmosfer, saha içine de yansıdı. Haftalardır şansızlığını yenemeyen Tuncay, "Ohh" dedi. Gol atan her oyuncu Selçuk'a koştu. Dayanışmanın, takım olmanın en güzel örneği sergilendi. Kısacası hem sağduyu, hem de F.Bahçe kazandı.

Kayseri’ye 2 Zaragoza'ya 1

ZARAGOZA maçında, orta alanda en büyük sorumluluğu tek başına Selçuk'un sırtına yükleyen Dahi Daum, Kayseri'ye karşı korkmuş(!) olacak ki, çift ön libero ile sahaya çıktı. Hangi takıma karşı nasıl oynayacağını Daum'un bilmiyor olması ilk kez başımıza gelmiyor. Bu maçta en azından Ümit Özat'ı gerçek yerinde oynattı.

Bravo Kaptan

NEREDE oynatılırsa oynatılsın, bu durumu hiç bir zaman polemik haline getirmeyen, ne olursa olsun, oyun disiplinini bozmadan gayret eden, Ümit Özat'a bravo. Gerçek yerinde oynadığı zaman formasının hakkını fazlasıyla veriyor. Ümit Özat'a kaptanlık da yakışıyor. Özellikle attığı o güzel golden sonra arkadaşlarını yanına alıp Selçuk'a koşması, takım içindeki dayanışmayı da nasıl organize ettiğini açıkca sergiliyor.

Ribery mi?

BİLİYORUM, tüm Fenerbahçeliler, Anelka'nın gol atmasını istiyorlar. Anelka'nın futbol kalitesi tartışılmaz. Ama bence herkes biraz sabretmeli. Fransız yıldız henüz uyum aşamasında. Buna rağmen bir golü ve asistti var. Onu Ribery ile karşılaştırıyorlar. Bu çok yanlış. Evet, Ribery iyi futbolcu olabilir ama birini tüm dünya, diğerini ise sadece Fransa tanıyor.

Sürpriz

FENERBAHÇE, Zaragoza'yı elerse, iddia ediyorum, UEFA Kupası'nı da kazanır. Yeter ki, bu takım iyi motive edilsin, oyun düzeni iyi kurgulansın yani yeter ki, Dahi Daum bir sürpriz daha yapmasın.
Yazarın Tüm Yazıları