Saf bir aşk yaşıyoruz

Güncelleme Tarihi:

Saf bir aşk yaşıyoruz
OluÅŸturulma Tarihi: Ocak 31, 2012 12:32

Yıllardır oyunculuk yapan Taner Ergör, bir türlü komediden vazgeçemiyor ve şu an dramatik dizi Kalbim Dört Mevsim’de bile canlandırdığı karakterle evlerimize neşe getiriyor. Her daim yüzünden gülümsemeyi eksik etmeyen oyuncumuz özel hayatı ve kariyerine dair her şeyi Hürriyet Aile’ye anlattı.

Haberin Devamı

Öncelikle şunu çok merak ediyorum. Tabii ki genç bir oyuncusun ama 37 yaşında da hiç göstermiyorsun. Ekranlara ilk çıktığın günden bu yana hiçbir değişiklik yok. Bu nasıl oluyor acaba?

Evet, herkes bu duruma çok şaşırıyor gerçekten (Gülüyor). Herhalde her şeye gülüp geçtiğim için çabuk yaşlanmıyorum. Hayata pozitif bakıyorum. Kötü şeyleri kafama pek takmıyorum bundan dolayı yaşlanmıyorum sanırım.

Oyunculuğa nasıl başladın, tiyatro merakı nereden geliyor?

Lise zamanından geliyor aslında. O zamanlar küçük bir amatör kameramız vardı. Kendim skeç yazıp, oynardım. Bazen ağabeyimi de buna dahil ederdim. Birkaç peruk, bıyık falan bile ayarlardım. Sonrasında Müjdat Gezen’de tanıdığım bir hoca vardı ve o ön ayak oldu. Sınavlara hazırlandım ve kazandım.

Haberin Devamı

Kalbim Dört Mevsim dizisinden, rolünden biraz bahseder misin?

Dizi tam anlamıyla bir dram. Ben dizide bir yetimi canlandırıyorum. Bülent Emin Yarar çorbacı dükkanının sahibi, beni yanına alıyor. Yemeğimi orada yiyorum, orada yatıyorum. Sonra orada çalışan bir hanımın kızına aşık oluyorum. Evliliğe giden bir süreç başlıyor. Önümüzdeki bölümde ise evleniyoruz. Dizi dram ama bizim saf ilişkimiz ve aşkımız diziye biraz eğlence katıyor. Dizide yaşanan o entrikaların içinde biraz komiklik oluyor ve saf bir aşkı da görmüş oluyoruz. Artık dizilerde sürekli dram seyirciyi sıkıyor. İnşallah dizimiz uzun soluklu olur.

RÖPORTAJIN DEVAMI HÜRRİYET AİLE'DE

                                                                                              Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!