Sadettin Bey’le bir sürpriz yapabiliriz

Güncelleme Tarihi:

Sadettin Bey’le bir sürpriz yapabiliriz
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 02, 2007 00:00

Hülya Avşar kendi adını taşıyan derginin Temmuz sayısında, okur mektupları bölümünde ilginç itiraflarda bulundu. Ünlü sanatçı, her an bir sürpriz yapıp Sadettin Saran’la nikáh masasına oturabileceğini yazdı.

Haberin Devamı

Her an evlenebilirim

Hülya Avşar ile uzun zamandır beraber olduğu sevgilisi Sadettin Saran’ın ilişkisi evlilik yolunda ilerliyor. Avşar, her an nikáh masasına oturabileceğini sonunda Hülya Magazin adlı derginin ’okur mektupları’ bölümünde de itiraf etti. Avşar’ın, bu itirafı nikáhın her an olabileceği şeklinde yorumlandı.

Hülya Avşar, Sadettin Saran’la ne zaman evleneceği konusunda, okuruna yanıt verirken, "Ben de tam bilmiyorum inanın, ama evlilik bana çok uzak bir şey değil. Her an bir sürpriz yapabiliriz" diyerek, nikáha yeşil ışık yaktı.

Â

/images/100/0x0/55ea2d15f018fbb8f86fbef9
Boşanmam çılgınlıktı

Avşar, aynı sayfada özel hayatına dair de ilginç detaylar verdi. Aşık olduğunda çok konuştuğunu, çok eğlendiğini, enerjisinin arttığını belirten Hülya Avşar, "Bir erkeğin önce dişlerine, sonra kulaklarına, sonra da kılığına bakarım. Bu üç kriter benim için çok önemlidir" dedi.

Avşar kendi adını taşıyan dergide bugüne kadar yaptığı en büyük çılgınlığı da açıkladı. Avşar bu konuda gelen okur sorusuna şu şaşırtıcı yanıtı verdi: "Bugüne kadar yaptığım en çılgınca şey boşanmaktı!"

Feraye’nin beni kıskandığını hissettim

Avşar dergide, Feraye Tanyolaç’ın Kaya Çilingiroğlu ile ilişkisini anlattığı röportajdan rahatsız olup olmadığı yönündeki soruya, "O röportajı okudum. Samimi duygularımı sorarsanız, mutlu oldum, kıskanıldığımı hissettim" yanıtını verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!