SADEF'ten Samsunspor seferberliği

Güncelleme Tarihi:

SADEFten Samsunspor seferberliği
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2017 16:12

SADEF'ten Samsunspor seferberliği

Haberin Devamı

SAMSUN,(DHA) - SAMSUN Dernekler Federasyonu (SADEF) yarın deplasmanda oynanacak olan İstanbulspor maçı için büyük hazırlık içerisine girdi.

TFF 1. Lig'in 13. haftasında yarın saat 13.00'de Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak olan İstanbulspor - Samsunspor maçı için SADEF'te hazırlıklar başladı. Maç için hummalı bir hazırlık içerisine girdiklerini söyleyen SADEF Genel Başkanı Yıldıray Baş, "Tüm Samsunlu hemşehrilerimizi maça davet ediyoruz. Marmara bölgesinde SADEF olarak maç için organizasyonlar hazırladık. SADEF'in Trakya Bölge Başkanlığı ve Sakarya Bölge Başkanlığı'ndan da büyük katılım olacak. Samsunlu olup gurbette yaşayan hemşehrilerimizi Olimpiyat Stadyumu'na bekliyoruz" dedi.
Samsunspor'un şehrin en büyük markası olduğunu belirten Baş, "Otobüslerle katılım çalışmalarımız tamamlandı. Samsunspor bizim her şeyimiz. Bu kötü gidişata İstanbul'da dur diyeceğiz. Adeta maça Samsun çıkarması yapacağız. Samsunlu hemşehrilerimizin maça ilgi göstermesini ve tribündeki yerini almasını istiyoruz. Başka Samsunspor yok" dedi.
SADEF'in organizasyonuyla ilgili Samsunspor Kulübü Başkanı Erkurt Tutu'nun bizzat arayarak destekleri için SADEF Genel Başkanı Yıldıray Baş'a teşekkür ettiği öğrenildi. Öte yandan Başkan Baş, kendisine ait sosyal paylaşım platformundan da organizasyonla ilgili duyuru yaptı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!