Sadece yüzdük aşk yok

Güncelleme Tarihi:

Sadece yüzdük aşk yok
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2012 00:00

Ak Parti Milletvekili Ahmet Kutalmış Türkeş, Bodrum’da birlikte görüntülendiği eski manken Ebru Şancı hakkında, “Arkadaş grubunda tanıştık, birlikte yüzdük. Hepsi bu. Aşk haberleri doğru değil” dedi.

Haberin Devamı

BODRUM'DA BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİLER (FOTO GALERİ)

MHP’NİN kurucusu Alparslan Türkeş’in oğlu ve Ak Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Kutalmış Türkeş, Bodrum’da eski manken Ebru Şancı’yla çekilen fotoğrafları hakkında konuştu. Türkeş, “O fotoğraflar ne kadar mutlu olduğumu anlatıyor” diyerek ilişki yaşadıklarını ima eden Ebru Şancı’nın aksine, aralarında hiçbir ilişki olmadığını söyledi: “Ben 10 yıldır o mekânlara giden bekar biriyim. Geçtiğimiz günlerde de arkadaş grubumla oradaydım. Ebru Hanım da ailesiyle beraber orada kalıyormuş. Ortak arkadaş grubumuz içinde tanıştık ve sadece birlikte denize girdik. Ne var bunda? Neticede el ele değiliz. Ayrıca yanımızda başka arkadaşlarımız da vardı. Aşk haberleri kesinlikle doğru değil. Doğru olsa, neden saklayayım? Bekar bir adamım, benim kimseye verecek hesabım yok. O annesiyle gelmiş. Ben onun hesabını mı ödemişim, faturalara baksınlar. Benim kim olduğumu da bilmiyordu. Ben özellikle milletvekili olduğumu söylemedim.  

Haberin Devamı

Ebru canavar değil

Türkeş, Ebru Şancı’nın medyada gösteriliş biçimini de eleştirerek, “Ebru Hanım’ı medyada canavar gibi gösteriyorlar, halbuki hiç öyle bir insan değil. Çok düzgün ve iyi niyetli biri” dedi.

Türkeş bana kim oduğunu söylemedi

Ebru Şancı ise Türkeş’in milletvekili olduğunu bilmediğini söyledi: “Bizi Ankara’dan bir arkadaşım tanıştırdı ve Ahmet Bey’in işadamı olduğunu söyledi. Kim olduğunu, ne iş yaptığını bilmiyordum. Ben sadece Cumhurbaşkanı ve başbakan’ı tanırım, bakanları, milletvekillerini tanımam. Ahmet Bey benden kimliğini sakladı, kim olduğunu gazetelerden öğrendim. Sadece beraber denize girdik, o sırada fotoğraflarımız çekilmiş. Aramızda aşk yok. Şu an da görüşmüyoruz. Çıkan haberler beni de kendisini de rahatsız etti.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!