'Sadece yaşasam yeter...'

Güncelleme Tarihi:

Sadece yaşasam yeter...
Oluşturulma Tarihi: Ocak 14, 2015 16:21

'Sevgili kanserim' ismindeki blogun sahibi Emma Betts henüz 22 yaşında. Omzunda onu rahatsız eden bir ben için doktora gitti... Geçtiğimiz yıl Ocak ayında ise doktorlar Betts'e acı gerçeği söyledi "Yaşamak için 3 ayın var."

Haberin Devamı

Sevgilisi Serge evlenme teklifi etti, nişanlandılar... Mart ayına kadar yaşayabileceğini düşünüyorlardı. Hatta ondan bile çok emin değildiler. Kader bu kadarına izin verdi. Evlendiler ve doktorların aksine 3 ay denilen ömrüne 9 ay daha eklendi. Hala hayatta ve Serge - Emma Betts çifti beraber geçirebildikleri her günü çok büyük bir nimet olarak değerlendiriyorlar.

KARİYERE İHTİYACIM YOK SADECE HAYATTA KALSAM YETER

Genç kadın ise "Sevgili kanser" (Dear Melanoma) ismini verdiği blog'una herkesi hüzne boğan şu sözleri yazdı, "Kariyere ihtiyacım yok, çocuk sahibi olmak zorunda da değilim. Sadece hayatta kalmak istiyorum." Kanser olduğunu öğrendikten sonra genç insanlarda farkındalık yaratmak için açtığı blogu ses getirince hikayesini birçok insan öğrendi.

Haberin Devamı

Sadece yaşasam yeter...

Melanoma neden olan bir gene sahip olan Betts, "Ne yaparsam yapayım melanoma olacakmışım. O yüzden benimkisi sadece şanssızlık. Ancak gençler sürekli olarak kendilerini kontrol etmeliler ve benlerindeki değişimleri dikkate almalılar." Bundan sonraki hayatında tek amacının hayatı güzelleştirmek için ufak şeyler bulmak olduğunu söyleyen ve Avustralya'da yaşayan genç kadın daha ne kadar yaşayacağını ise bilmiyor.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!