Sadece G.Saray vardı

Güncelleme Tarihi:

Sadece G.Saray vardı
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 19, 2013 01:21

Barça’nın ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda Avrupa futbol endüstrisindeki gelişmeler, yeni pazarlar yaratma, taraftar-tüketici davranışları planlama gibi gelirleri maksimuma çıkarabilecek stratejiler konuşuldu.

Haberin Devamı

Barcelona’da düzenlenen Avrupa Kulüpler Birliği toplantısına Türk kulüpleri arasında yalnızca G.Saray katıldı. Nou Camp Stadı’nda Barcelona Başkanı Sandro Rossell başkanlığında düzenlenen zirveye Avrupa’nın dev kulüpleri de yer alırken, Galatasaray Kulübü’nü ise bu önemli toplantıda ticaret ve medya direktörü Kerem Ertan temsil etti. Avrupa Kulüpler Birliği toplantısında özellikle gündeme mali konularda yapılabilecek gelişmeler geldi.
Toplantıda ise Avrupa futbol endüstrisindeki geliÅŸmeler, yeni pazarlama teknikleri, yeni pazarlar yaratma, sosyal medya yönetimi ile taraftar-tüketici davranışları planlama gibi kulüpler adına gelirleri maksimuma çıkarabilecek stratejiler konuÅŸuldu. 32 kulübün katıldığı toplantıda Bayern, Real Madrid, Barça, Milan, Lyon, ManU, Dortmund, Juventus, Atletico Madrid, Porto, Inter, PSV ve Roma gibi takımlar da vardı.Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!