Saçların sırrı

Güncelleme Tarihi:

Saçların sırrı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 1998 00:00

Haberin Devamı

Kadınlar güzellikleri ya da değişiklik arzularını tatmin etmek adına saç modelleriyle oynamaktan hiç çekinmezler. Sinemanın ünlü kadınları için ise saç modeli değiştirmek, soluk almak kadar doğal ve gerekli. Onlar birkaç saat içinde çok değişik saç modelleriyle hayranlarının karşısına çıkabiliyorlar. Tiplerini yenileme isteği onları bu uygulamaya zorluyor. Bazen sonuç umdukları kadar iyi olmuyor. Bazen de yıldızlar değişik saç modelleri sayesinde tiplerini yeniliyorlar. İşte size birkaç örnek:

Julia Roberts:

Ünlü yıldız ağır başlı hanımefendi tipiyle çevresindekileri etkilerken birdenbire özel ve güzel kadın oluverdi. Bir film için saçlarını uzatıp dalgalarla çevrelemesi bu değişikliği sağlamıştı.

Whitney Houston:

Ünlü şarkıcı uzun saçı sevmez. Saçları her zaman kısadır, ama hafif dalgalı, kızıla bakan saçlarının rengini koyultup kıvırcık yapınca kendini yenilemiş oldu.

Gloria Estefa:

Düz saçları kıvırcık yapmak, hiç de zor bir iş değil. Ünlü şarkıcı, kimi zaman düz saçlarıyla kimi zaman da kıvırcık saçlarıyla dikkat çekiyor.

Jane Seymour:

Pembe dizilerin kraliçesi her zaman romantik bir kadın görünümünde olmak istiyor. Uzun saçlarını iri dalgalar halinde bırakıyor. Zaman zaman da dümdüz taratıyor. İki saç modeli de yıldıza farklı bir görünüm kazandırıyor.

Nicole Kidman:

Avustralyalı yıldız, düz saçlarıyla tam bir hanımefendi görünümünde. Saçlarının yeni modeliyle ise bir vamp kadın olup çıkabiliyor. Kidman'a hangi saç modelinin daha çok yakıştığına siz karar vereceksiniz.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!