Saçlarda dinamik moda

Güncelleme Tarihi:

Saçlarda dinamik moda
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2017 13:04

İzmirli erkek kuaförü Ceyhan Arslan, 2017 yazına damgasını vuracak saç modelleriyle ilgili ipuçları verdi.

Haberin Devamı

23 yıldır bu mesleği yaptığını dile getiren Ceyhan Arslan, "Günümüzde saç tasarımları, diğer her şey gibi inanılmaz bir hızla değişiyor. Sıkıcı, alışılmış ve durağan modeller yerini dinamik, enerjik ve sıra dışı saç tasarımlarına bırakmaya başladı. Biz de bu yeniliklere son hızla alışıyor ve müşterilerimizin isteği doğrultusunda geliştiriyoruz.

Saçlarda dinamik moda

En çok rastlanan problemlerden birinin, müşterinin ona yakışmayacak bir model seçmesi olduğunu belirten Arslan, "Bazı müşterilerimiz cep telefonundan onlara gerek baş yapısı gerekse dış görüşünüş açısından hiç akışmayacak modelleri gösteriyorlar. Onları, onlara tam oturacak ve yakışacak modeller seçme konusunda yardımcı oluyorum. Gerekirse beraber danışa danışa güzel bir iş çıkarıyoruz.

Haberin Devamı

Saçlarda dinamik moda

Bu mesleğin en sevdiğim yanlarından birisi de müşterinin istediği modeli yapmak ve onu memnun etmek. Böyle de ben de tatmin oluyorum ve müşterimi memnun bir şekilde yolluyorum" dedi.

Saçlarda dinamik moda

2017 yaz aylarında yanların kısa, üstlerin uzun ve yana doğru yattığı modelleri görmeye devam edeceğimizi vurgulayan Arslan " Bu sektörde saç ve sakal modelleri müthiş bir hızda ilerlerken bu süreci iyi değerlendirip farklı ve bireye özgü modeller üretmeye çalışıyoruz" dedi.

Saçlarda dinamik moda

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!