Saçlara kış bakımı zamanı

Güncelleme Tarihi:

Saçlara kış bakımı zamanı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 12, 2009 09:51

Yazın güneş, deniz ve rüzgarın etkisiyle kuruyan, yıpranan saçları eski canlılığına kavuşturmak; dünyaca ünlü yıldızlar gibi saçlarınızdaki ışıltıyla etrafınızdakileri büyülemek istemez misiniz?

Haberin Devamı

Eğlenceli yaz günlerinin ardından tıpkı cilt gibi saçların da özel bir bakıma ihtiyacı vardır. Saç köklerini olumsuz etkileyen UV ışınları, su ve rüzgarla birlikte bir süre sonra saçların okside olmalarına, kurumalarına ve canlılığını yitirmelerine neden olur. Saçlarınıza canlılığını kazandırmanın bir yolu da özel ve yoğun bir bakımdan geçer.

J Beverly Hills, ‘’Platinum Özel Bakım Serisi’’ yazın olumsuz etkilerinden yıpranan saçlarınızı, kışa daha sağlıklı ve güçlü olarak hazırlanmasına yardımcı oluyor.

Şampuan, Onarıcı Bakım Kremi ve Kür den oluşan Platinum Özel Bakım Serisi, içeriğindeki 25 bitkisel öz ile özel olarak formüle edilmiş. İçerdiği doğal özler sayesinde saçlarınızı beslerken nemlendiren bu özel saç bakım serisi, proteinin kenetleyici gücünü kullanarak, saçın temel yapısını güçlendirmeyi amaçlıyor.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!