‘Saçını değiştir’ baskısından artık kurtuldu

Bu haftaki konuğumuz Arzu Albayrak, çevresindekilerin ‘Saçını değiştir’ baskısından bunalmıştı. Beraber geçirdiğimiz günün sonunda, yeni saç rengi ve kesiminden hayli mutlu oldu. Eğer siz de baştan yaratılmak istiyorsanız, bizi arayın. Tel:(0212) 677 08 87.

25 yaşındaki Arzu Albayrak’ın asıl mesleği bankacılık. Şu anda bir promosyon şirketinde çalışan Arzu, özellikle saçıyla sorun yaşadığını söyleyerek bize başvurdu.

1- Karar vermekte zorlandık

Arzu’yla Tiffany’nin Metrocity’deki mağazasında buluştuk. Mağazayı dolaştıktan sonra beyaz pantolon, pembe triko atlet, kot etek, renkli triko atlet, pembe işlemeli mavi tunik, mavi pantolon, mor çiçekli beyaz askılı elbise seçtik. Karar vermekte hayli zorlandık. Sonuçta ona en çok çiçekli elbisenin yakıştığına karar verdik.

2- Sonbahar kadınına kızıl-bakır balyaj

Arzu, saçını evde kendi boyamıştı ve ortaya çıkan sonuçtan pek de memnun değildi. Etiler MOS Hillside’dan Mahmut Karataş, önce oval olan yüzü canlandırmak için katlı bir kesim uyguladı ve alnı geniş olduğu için önleri kısa kesti. Saçı yıpratmamak için ana rengi bozmadı ve Arzu bir sonbahar kadını olduğu için doğallığın dışına fazla çıkmayarak kızıl-bakır balyajlar yaptı.

3- Üç renkli makyaj

Makyöz Ebru Takım, makyaja gözaltındaki morlukları kapatarak başladı. Kaşları eşitledikten sonra ten rengine uygun fondöten sürdü ve elmacık kemiklerini çıkardı. Yuvarlak gözleri badem göze çevirdi, üç rengi karıştırarak elbiseye uygun renkte far kullandı. Pembe-eflatun ve kırmızı renkte allıkları kombine etti. Üç rengin karışımı bir parlatıcıyla makyajı tamamladı. Bu, Arzu’nun ilk profesyonel makyajıydı ve ‘Ne kadar değiştim’ diyerek memnuniyetini dile getirdi.

Hayatında ilk kez profesyonel makyaj yaptıran Arzu Albayrak, ortaya çıkan sonuçtan son derece memnun kaldı...

Tiffany Metrocity: (0212) 344 01 13

Etiler MOS Hillside: (0212) 287 86 87

Yazarın Tüm Yazıları