Saçı Dökülenlere Çok Ä°yi Haber

Güncelleme Tarihi:

Saçı Dökülenlere Çok İyi Haber
OluÅŸturulma Tarihi: Mart 05, 2012 10:16

İsviçre'de geliştirilen bitkisel kök hücre teknolojisiyle kellik problemini tarihe karıştıran HAIRMAN artık Türkiye'de.

Haberin Devamı

Saç dökülmesi, modern çağ insanının önemli sorunlarından birisidir. Özellikle erkeklerde saç dökülmesi genetik faktörlere bağlıdır. Saç dökülmesi estetik kaygılara, psikolojik sorunlara ve kendine güven eksikliğine neden olabilmektedir.

/images/100/0x0/55eaa9b8f018fbb8f88ebdb9

Saç dökülmesinin en büyük sebeplerinden biri de köklerin zayıflaması ve zaman içerisinde ölmesidir. Yapılan klinik araştırmalara göre özellikle ölen köklerde saç çıkışı mümkün değildi ve bu tür vakalarda saç ekiminden başka şans yoktu. Fakat Kök Hücre konusunda araştırmalar yapan İsviçreli Bilim Adamı Dr. Daniel C. Schmid ve ekibi yaptığı araştırmalar sayesinde saç derisindeki (scalp) hücrelerin sayısını arttırabilecek bir yol buldu. İsveç Yeşil Elması'ndan elde edilen bitkisel kök hücrelerin insan saç derisine uyumlu olduğunu farketti ve ilk testlerini yaptı. Alınan başarılısonuçların ardından adını PhytoCellTech Malus Domestica koyduğu formül 2008 yılında Avrupa Kozmetik Birliği tarafından Yılın Aktifi ödülüne layık görüldü.

Haberin Devamı

Ayrıntılı Bilgi İçin Tıklayınız

Aldığı ödülden sonra Ä°sviçre SIB Enstitüsü'nde çalışmalarını geliÅŸtiren Dr. Daniel C. Schmidformülünü kozmetik ürünlerde kullanılmasına uygun hale getirerek düyanın ilk Bitkisel Kök Hücreürününün temellerini attı. Yapılan ciddi yatırımların sonucu olarak ortaya çıkan Hairman, saç köklerine müdahale edebilen ve kaybedilen saç köklerini saÄŸlıklı hücreleri kopyalayarak boÅŸlukları dolduran bir saç ürünüdür. Â

Hairman'in içeriği saç dökülmesini durdurmanın yanı sıra, saç derisi hastalıklarında, aşırı saç yağlanmasında ve aşırı saç kuruluğunda da etkisini gösterebilecek şekilde hazırlanmıştır. Ayrıca genetik saç dökülmesini durdurduğunu iddaa eden bir çok ürünün aksine testosteronu DHT'ye dönüştüren enzim olan 5-alfa-redüktazı etkisiz hale getirmez. Aksine saç foliküllerini öldüren DHT'nin, prostat ve saç foliküllerindeki reseptör bölgelere bağlanmasını önler.

Haberin Devamı

Yapılan anlaşmalar sayesinde Türkiye'de üretilmekte olan Hairman günümüz itibariyle dünyanın en ileri teknolojiyle üretilmiş ve etkinliği kanıtlanmış saç ürünüdür.

Hairman’i dilerseniz  0216 317 17 17 numaralı telefondan, dilerseniz ürünün ilgili http://www.hairmantr.com  sitesi adresinden sipariÅŸ edebilirsiniz.  Â

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!