Sabriye Şengül kimdir? Survivor Sabriye nereli, kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Sabriye Şengül kimdir Survivor Sabriye nereli, kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2017 09:47

Survivor Sabriye, ünlüler takımında her hafta en çok konuşulan isim olmaya devam ediyor. Yarışmanın yeni bölümünde eleme potasında yer alan isimlerden birisi olan Survivor Sabriye Şengül, duygusal dakikalar yaşamaya devam ediyor. Peki, Ada içerisinde sürekli olarak dışlandığını dile getiren Survivor Sabriye Şengül kimdir? İşte, yarışmacı hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Sabriye Şengül, Survivor Ünlüler kadrosunun sık sık gündeme gelen isimlerinden biri oldu. Kick Boks Dünya Şampiyonu olan Ünlüler yarışmacısı, son haftalarda eleme potasına kalması nedeniyle ekran başındakilerin dikkatini çekiyor. Survivor Sabriye'nin ıssız adadaki macerasına devam edip edemeyeceği birkaç gün içerisinde netleşecek. Peki, Sabriye Şengül kimdir, kaç yaşında? İşte, hakkındaki detaylar!

Sabriye Şengül kimdir?

Kick Boks Dünya Şampiyonu Sabriye Şengül, 1988 yılında Trabzon'da dünyaya geldi. Türkiye'nin yetiştirdiği en iyi boksör ve kick boksçular arasında yer alıyor. Üç Türkiye şampiyonluğu bulunan Şengül, ayrıca K1 Dünya Karması Şampiyonluğu unvanına da sahip. 23 Nisan 2016'da İstanbul'da WKU Dünya Şampiyonluğu için kemer maçına çıkan Şengül, Belçikalı Rakibi Vanessa De Waelle’yi puanla yenerek dünya şampiyonu oldu.

Haberin Devamı

Üçüncü kez eleme adayı olan Sabriye Şengül, hissettiklerini şu sözlerle ifade etti: "Artık potada olmak beni yoruyor" dedi. Sözlerine devam eden Ünlüler Takımı yarışmacısı, "Adada bazı arkadaşlar beni tanımıyor, en ufak şeyde çok sert çıkan bir insanım. Aslında çok iyi bir insanım, kimsenin arkasından konuşmadım, dedikodulara girmedim. Sevenlerime güveniyorum ve adada kalmak istiyorum. Bu verdikleri karar da beni düşürmedi daha çok güçlendirdi." 

BAKMADAN GEÇME!