Sabri'den Volkan yorumu: O şahıs...

Güncelleme Tarihi:

Sabriden Volkan yorumu: O şahıs...
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2013 09:30

Geçtiğimiz sezon Kadıköy'de oynanan ve Fenerbahçe'nin 2-1 üstünlüğü ile biten derbide yaşananVolkan-Sabri gerilimi hakkında Sabri'den yeni bir açıklama geldi. "O şahıs benden özür dilemediği sürece diyecek bir şeyim yok."

Haberin Devamı

TRT'de yayınlanan Stadyum programına katılan Galatasaraylı Sabri Sarıoğlı, geçtiğimiz sezon Kadıköy'de oynanan derbide Volkan Demirel ile yaşadığı gerginlik hakkında da konuştu. Sosyal medyadan bir izleyicinin sorduğu, "Volkan Demirel'le hala küs müsünüz?" sorusu üzerine Sabri şu cevabı verdi; "Ben olay tazeyken de açıklama yapmıştım. Benim bir terbiyesizliğim olmadı. Bana yapılan bir şey var. Allah biliyor ne olduğunu, kendisi de iyi biliyor. O şahıs benden özür dilemedikten sonra ben muhatap olmam."

Sabri olaylı derbiden sonra yaptığı açıklamada da Volkan'ın annesine küfür ettiğini söylemiş ve "Dışarıda bir insana yüz yüze bu kelimeleri kullansanız Allah korusun cinayet çıkar" demişti.

SABRİ: VOLKAN ANNEME KÜFÜR ETTİ


"TWITTER'I TAKİP EDEMİYORUM"
Sosyal medyada kendisi hakkında yapılan yorumları çok fazla takip edemediğini söyleyen Sabri, "Twitter'ı çok fazla takip edemiyorum. Daha fazla gündemi takip etmeye çalışıyorum. Adıma açılmış çok sayıda faek hesap var ama kulübün resmi internet sitesinde resmi Twitter hesabım yazıyor" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!