Sabret...

ÇOK uzak diyarlarda bir çoban yaşarmış.. Köyünden çıkar, uzun yürüyüşler yapar, koyunlarını, keçilerini tek tek severmiş..

Haberin Devamı

Çoban bir gün yine yürüyüşe çıkmış.. Köyünden biraz uzaklaştığında ak sakallı bir ihtiyarla karşılaşmış.. İhtiyar ona, “Evlat biraz suyun var mı” demiş.. Çoban matarasını ona uzatmış.. Hepsini iç dede, demiş.. Ak sakallı ihtiyar kana kana içmiş suyu ve “Oğul su için sağol.. Bu keseyi al.. İçinde senin için önemli bir şey var.. Sadece çok zorlandığını, çaresiz kaldığını hissettiğin an aç” demiş..

Son şok yaşandı

KÖTÜ başladı F.Bahçe sezona.. Geçen sezon Avrupa’da yarı final oynamış bir kulüp olarak Arsenal karşısında çok kötü oynayıp kaybetmek son şok oldu.. F.Bahçeli üzgün.. Kafası karışık.. Kocaman’a kızanlar, onun sistemini beğenmeyenler bile Yanal’a güvenlerini kaybetmeye başladılar..
Kötü başlayan, rakibin üzerine gidemeyen bir F.Bahçe vardı dün.. Meireles berbattı.. Emre ikinci yarıda yoruldu.. Webo pozisyona giremedi.. Emenike kurtarıcı olamadı.. Kanatlar çalışmadı.. Orta saha üretmedi.. Korkarak gelen Arsenal çok rahat bir futbolla gruplara kalmayı garantiledi..

Haberin Devamı

Tek kelimelik not

İLK golde savunmadan bindirme nasıl yapılır dersi verdi Arsenal’in iki kanadı.. İkinci gol ise savunma, orta saha ve Volkan’ın hatasıydı.. Üçüncü de Kadlec, Hasan’dan iyi olmadığını kanıtlamak istedi sanırım o bölgede.. F.Bahçe taraftarı ağır yenilgi karşısında tepki gösteriyor doğal olarak.. Bundan sonra olacaklar için herkes bir şey söyleyecek, Eskişehir maçının kaybı durumda senaryolar çizilecektir.. Onlara küçük keseyi açmanın vaktinin geldiğini söyleyebilirim.. Ak sakallı ihtiyarın genç çobana verdiği küçük keseyi.. Her şeyini kaybettiğini düşündüğü sırada aklına kese gelmiş çobanın.. Büyük bir umutla açmış.. İçinde küçük bir kağıt parçası varmış.. Üzerinde de tek kelimelik bir not yazılıymış..

MAÇIN İYİSİ

Arsenal’in hızlı futbol anlayışı

MAÇIN KÖTÜSÜ

F.Bahçe’nin tempo düşüklüğü

HAKEM: İş düşmedi ki.

Yazarın Tüm Yazıları