Sabırsız imama hákimden fırça

Güncelleme Tarihi:

Sabırsız imama hákimden fırça
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 2000 00:00

Haberin Devamı

İmam, aşk teklifini, ‘‘Ezandan sonra yapalım’’ diyerek reddeden karısını 17 yerinden bıçakladı. Duruşmada imama kızan hákim, ‘‘4 çocuğun var, o işi ezandan sonra yapsan ne olurdu’’ diye bağırdı.

Çubuk Karşıyaka camii imamı Erdoğan Karapınar, aşk teklifine ‘‘Ezana 20 dakika var, ezandan sonra’’ diye karşı çıkan 14 yıllık eşi Esma Karapınar'ı 17 yerinden bıçakladı. Olaydan sonra ‘‘taammüden adam öldürmeye tam teşebbüs’’ suçundan ‘‘müebbet’’ hapis cezası istemiyle yargılanan öfkeli imam, ‘‘Biraz sinirliyim, oldu bir kere, pişmanım’’ diye kendisini savunmaya kalkıştı.

Önce dövmüş

Ankara 6'ncı Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, ilginç sahneler yaşandı. Duruşmada kocasından şikáyetçi olmadığını belirten Esma Karapınar, olay gününü şöyle anlattı: ‘‘Çocuklar evin dışında oyun oynuyordu. Kocam aşk yapmak istediğini söyledi. Ben de, vakit daraldı, ezandan sonra dedim. Çok sinirlendi, önce dövdü, sonra mutfaktan bıçak alıp vurmaya başladı. Komşular kurtardı, bir ay hastanede tedavi gördüm çıktım.’’

Hep gönülsüz

Tutuklu imam Erdoğan Karapınar, eşinin her aşk teklifine zorla yanıt verdiğini ve hep gönülsüz ilişkiye girdiği için sinirlendiğini belirterek, ‘‘4 çocuğumuz var. Olay günü çocuklar dışarda idi, hazır ev boşken karımla aşk yapmak istedim. Bana ‘Olmaz ezana az kaldı' diye karşılık verince sinirlendim. Zaten sinirlerim bozuk. Bıçağı sapladım. Yaptık bir kere, pişmanım’’ dedi.

Hákim çok kızdı

Mahkeme Başkanı Zeki Öztürk ise bunun üzerine sinirlendi ve ‘‘4 çocuğun var, ezana 20 dakika varmış, o işi ezandan sonra yapsan ne olurdu. Seni yanlışlıkla imam yapmışlar’’ diye imamı fırçaladı. Tahliye istemi kabul edilmedi ve duruşma ertelendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!