Sabin'i satamayız

Güncelleme Tarihi:

Sabini satamayız
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 26, 1997 00:00

Haberin Devamı

Fenerbahçe Futbol Şubesi Sorumlusu Vefa Küçük, eleştirilen Rumen futbolcu için, ‘‘Eğer bu kadar para verdiğimiz Sabin'i geri gönderirsek bizi asarlar'' dedi.

Sabır istedi

Fenerbahçe Futbol Şubesi Sorumlusu Vefa Küçük, son günlerde eleştirilen Sabin İlie konusunda sabırlı davranmak gerektiğini söyledi. Sabin'in çok yetenekli bir futbolcu olduğuna değinen Küçük, ‘‘Romanya Gol Kralı olan bu futbolcuyu kısa bir süre önce göklere çıkardık. 10 günde ne değişti de Sabin'i geri gönderelim. Eğer bu kadar para verdiğimiz Sabin'i geri gönderirsek, bizi asarlar. Takım halinde hazır değiliz. Biraz sabır'' dedi.

Arayış sürüyor

Küçük, Bariç'in istediği yeni organitazör futbolcu konusunda ‘‘Türkiye'de alınacak futbolcu yok. 4 yabancı hakkımızı doldurduk. Mutlaka yerli almamız gerekiyor ama şu anda bizim işimize yarayacak ismi bulamıyoruz. Transfer süresi uzun. Arayışlarımız devam edecek'' diye konuştu. Fenerbahçe Futbol Şube Sorumlusu, Teknik Direktör Otto Bariç'in işini de hiç bir zaman karışmadıklarını belirtti.

Elazığ'da Fener heyecanı

Lig öncesindeki son hazırlık maçını Elazığspor ile oynayacak olan Fenerbahçe'de hazırlıklar devam ederken, Doğu'da heyecanlı bekleyiş başladı. Asbaşkan Şefik Gül'ün girişimleriyle organize edilen maç yarın saat 17.00'de başlayacak. Elazığ'da maça büyük ilgi olduğu öğrenildi.

Ali Nail'in morali süper

Fenerbahçe'nin Bursaspor ile oynadığı maçta ortaya koyduğu başarılı futbol ile Teknik Direktör Otto Bariç'ten olumlu not alan Ali Nail'in morali süper. Tecrübeli futbolcu uzun süre sonra 90 dakika forma giydiğini belirterek, ‘‘Bana verilen şansı en iyi şekilde kullanacağım. Kendime güvenimi kazandım. Lige başlarkan bu moralle Fenerbahçe'nin orta sahadaki sorununu çözeceğime inanıyorum'' dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!