Sabin sabır istiyor

Güncelleme Tarihi:

Sabin sabır istiyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 1997 00:00

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin Rumen golcüsü Sabin İlie, taraftarlardan sabır bekliyor. Sarı lacivertli takımın ilk hazırlık maçında 2 gol birden atan ancak daha sonra beklenen performansı gösteremeyen Sabin, lige kadar iyi hazırlanıp form grafiğini giderek yükselteceğini söyledi.

Dün sabah sağlık kontrolünden geçen Sabin, pazar günü oynayacağı Galatasaray maçında beklenen patlamayı yapacağını belirterek, ‘‘Ağabeyime karşı oynayacağım maçın heyacanı içindeyim. Takıma çabuk ısındım. Tek sıkıntım lisan. Onu da halledeceğim'' diye konuştu.

Uche'nin durumu kritik

Beşiktaş maçının ilk yarısında forma giyen ancak ağrıları arttığı için ikinci 45 dakikada oyundan çıkan Uche'nin durumunun kritik olduğu açıklandı. Bu arada İlker'in tamamen düzeldiği arka adalesinden sakatlanan Erol'un ise G.Saray'a karşı forma giyemeyeceği bildirildi.

Okocha'nın arkadaşı idmana çıktı

Fenerbahçe'nin dünkü çalışmasında Uche- Okocha yoktu ama bir Nijeryalı vardı. Okocha'nın getirdiği 18 yaşındaki ismi açıklanmayan futbolcunun sadece idmana çıkmak için izin aldığı öğrenildi. Sabah yapılan antrenmana sakatlığı yüzünden Erol da çıkmadı. Aslar ter idmanı yaparken, yedekler yaklaşık 1.5 saat çalıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!