Sabin erdi muradına

Güncelleme Tarihi:

Sabin erdi muradına
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 22, 1997 00:00

Haberin Devamı

Bükreş Continental Oteli'nin Albastru (Mavi) Salonu'nda gerçekleştirilen düğün ve nikah törenine Romanya Milli Takımı ile Steaua Bükreşli futbolcular katılırken, Popescu'nun olmayışı dikkat çekti.

Önce düğün sonra nikah

F.Bahçe'de bir türlü yerini bulamayan, milli takımının Makedonya'yı 4-2 yendiği maçta da yedek kulübesinde oturtulan Craiovalı Sabin İlie, Braşovlu Nicoleta ile Bükreş Continental Oteli'nin Albastru (Mavi) Salonu'nda önce düğün yaptı, dün sabah da erken saatlerde nikah töreninden sonra dünyaevine girdiler. Genç çift dün akşam uçak ile İstanbul'a döndü.

Basına kaba davrandı

Sabin İlie düğününe tek bir kanalın dışında Türkiye'den gelen görsel ve yazılı basını salona almadı. Kaba hareketlerle basın mensuplarını düğün salonundan çıkaran Sabin İlie, ‘‘Niye geldiniz. Sizleri istemiyorum'' diye kovarken, kendisini tebrik etmek için gelen bir F.Bahçeli taraftarı bodyguardlarla dışarı attı.

Taraftarın isyanı

Türk seyirci otelden çıkarken, ‘‘Ben böyle terbiyesizlik görmedim. Kendisini tebrik etmek için salona girdim. Bodyguartlarına (Türkleri dışarı atın) diye bağırdı'' dedi. Sabin'in düğününe Popescu gelmezken, Romanya Milli Takımı ve S. Bükreşli oyuncular ile Milli Takım Teknik Direktörü Iordenescu kendisini yalnız bırakmadı.

Doyasıya eğlendiler

Sabin - Nicoletta çifti düğün salonuna girerken, şampanya ikram edildi. Daha sonra Balkan ve Transilvanya yörelerinin folk müziği eşliğinde çılgınca eğlendi. Fenerbahçeli futbolcu ‘‘Eşim bana uğur getirecek ve ben Fenerbahçe'deki yerimi alıp, atacağım gollerle iyi bir futbolcu olduğumu gösterip şanssızlıklar zincirini kıracağım'' dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!