Sabiha Gökçen'de Fener Alayı

Güncelleme Tarihi:

Sabiha Gökçende Fener Alayı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2014 22:36

Cezası yargıtay tarafından onanan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım bugün saat 21.00’de İstanbul’a geliyor...

Haberin Devamı

Ailesiyle birlikte tatil için gittiği Fransa’nın Cannes kentinde yargıtay kararını öğrenen Yıldırım’a, unutulmayacak ve tarihe geçecek bir karşılama yapılacak. Yöneticiler, Fenerbahçe’nin tüm branşlardaki sporcuları ve taraftarlar, başkanlarına destek verecek. Buradan da konvoylar eşliğinde Bağdat Caddesi’ne gidilecek.

ŞİKE davasında mahkemenin verdiği cezası Yargıtay tarafından onanan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, tatil için gittiği Fransa’nın Cannes kendinden bugün dönecek. Yargıtay kararını daha önce ailesiyle beraber gittiği Fransa’da öğrenen Yıldırım, gelişmeler üzerine İstanbul’a gelme kararı aldı.
Bu akşam özel uçağı saat 21.00’de Sabiha Gökçen Havalimanı’na inecek olan Yıldırım, sarı lacivertli yöneticiler, sporcular ve taraftarlar tarafından muhteşem bir şekilde karşılanacak...
Anadolu’dan gelecek Fenerbahçe dernekleri üyeleri de alanda hazır olacak. Yıldırım’ın İstanbul’a ayak basar basmaz da sert bir konuşma yapması bekleniyor...

Haberin Devamı

TAKIM OTOBÜSÜ İLE BAĞDAT CADDESİ’NE
Yıldırım taraftar ve camia ile bütünleştikten sonra takım otobüsüne binerek taraftarları bir politikacı gibi selamlayarak Bağdat Caddesi’ne gidecek. Sarı lacivertliler Bağdat Caddesi’ne kadar araçları ile Yıldırım’ın bulunduğu takım otobüsünün arkasında konvoy oluşturacak. Caddeye gelişi geç saatleri bulması beklenen Yıldırım’ı burada da taraftarlar karşılayacak. Bağdat Caddesi ise sanki şampiyonluk kutlaması yapılacakmış gibi şimdiden süslendi.

Yarın da basın toplantısı yapacak

AZİZ Yıldırım karşılamanın ardından kulübe geçecek. Burada yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelecek olan Yıldırım ancak sabaha karşı evinde olabilecek. Yıldırım yarın da yapacağı basın toplantısındaki açıklamalarla gündemi sarsacak. Bu konuda da tüm hazırlıklar yapıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!