Sabancı tiroit ameliyatı oldu

Dilek Sabancı,önceki gün tiroit bezlerinden operasyon geçirdi.

Haberin Devamı

Amerikan Hastanesi’nde Prof. Dr. Mete Düren tarafından ameliyat edilen Sabancı, bugün taburcu olacak. Doktorunun tehlikeli bir durumu olmadığını belirttiği Dilek Sabancı’nın annesi Türkan Sabancı, operasyon sonrasında kızının başucundan bir an olsun ayrılmadı.

Oğluyla dolaştı

Tansa Mermerci Ekşioğlu, önceki gün alışveriş yapmak için oğlu Sinan’ı da alıp ıstinye Park’a gitti. Alışveriş merkezinde arkadaşları ile karşılaşan Tansa Hanım, oğluyla mağazaları tek tek dolaştı.

Değer’ine kavuştu

Güler Yiğit’in hayat arkadaşı Prof. Halil Değer, iki haftadır Mardin’deydi. Güler Hanım, Mardin ve yöresindeki tarihi yerleri görmeye giden Halil Değer’e eşlik edememişti ama ayrılık da fazla sürmedi. Halil Bey, geçtiğimiz gün ıstanbul’a döndü. ıkili, Aya ırini Müzesi’nde düzenlenen Sevgi Gönül’ü Anma Gecesi’ne de birlikte katıldı.

Coppa’yı devraldı

Haberin Devamı

Ulus Kempinski Bellevue Residence’ın içinde yer alan Coppa Bar&Restaurant, artık caz kulüp olarak hizmet verecek. Mekânı Duran Akbulut ve Metin Baylav’dan kiralayan Q Jazz’ın sahibi Mehmet Ali Açılmış, burayı Melisa Çakarlar ile birlikte işletecek. Coppa’da komedi geceleri düzenlemeye karar veren Açılmış ve Çakarlar, sahneye genç komedyenleri çıkaracak. Genç yetenekler de bu sayede haftanın belirli günleri Coppa’da yeteneklerini sergileme fırsatı bulacak.

Geçmiş olsun

ınci Aksoy, sol ayak bileğini zedeledi. Geçtiğimiz gece katıldığı davette sargılı ayağıyla dikkat çeken Aksoy, sahibi olduğu EKAV Sanat Galerisi’nde talihsiz bir kaza geçirdiğini ama ayağının durumunun her geçen gün daha iyi olduğunu söyledi.

Rosa Cha’nın tasarımcısı değişti

Dünyaca ünlü mayo markası Rosa Cha’ya, yine dünyaca ünlü yeni bir tasarımcı geldi. Amir Slama’nin yerine markanın yeni modellerini artık Brezilyalı Alexandre Herchcovitch tasarlayacak. Herccovitch’in 2010 modelleri ise bugün New York Moda Haftası’nda, Rosa Cha defilesinde beğeniye sunulacak.

Zürih’ten ıstanbul’a

Aylin Altuntaş, ısviçre’nin Zürih kentinde başlayan üst düzey danışmanlık kariyerini Türkiye’de sürdürme kararı aldı. Altuntaş’ın kurduğu AA Executive Consulting, Türkiye’deki şirket sahipleri ve üst düzey yöneticilere insan kaynakları alanında danışmanlık hizmeti sağlamaya başladı.

Aynı espri

Haberin Devamı

Önceki gün ıstinye Park’ı mesken tutan ünlüler arasında, alışveriş merkezinin müdavimlerinden Kaya Çilingiroğlu ve eşi Feraye Tanyolaç da vardı. Çift, geçtiğimiz hafta ıstinye Park’ta gazetecileri gören Hülya Avşar’la aynı espriyi yaptı, patlayan flaşlar karşısında “Eyvah yine yakalandık” dedi.

Funda da orada

Funda Arar da önceki gün ıstinye Park’taydı. Alışveriş merkezine bir arkadaşıyla birlikte gelen ünlü şarkıcı, kısa süren bir alışveriş turunun ardından oradan ayrıldı.

Arkadaş sohbeti

Deniz Akkaya, önceki gün yakın arkadaşı modacı Cengiz Abazoğlu ile buluştu. Sevgilisi Efe Önbilgin’den bebek bekleyen ünlü manken ve Abazoğlu, ıstinye Park’taki bir kafede kahve içip sohbet etti. Bu arada Akkaya, sarı renkteki elbisesi, hırkası ve gözlükleri ile tüm bakışları üzerinde topladı.

Bayramlık hediye baktı

Haberin Devamı

Adnan şen’in eşi Begüm şen, önceki gün Kanyon Alışveriş Merkezi’deydi. Bayram için dostlarına hediye almaya çıktığını söyleyen Begüm Hanım, alışverişten sonra Harvey Nichols’ın yeni açılan restoranı Gina’da karnını doyurdu.

Önce oyun sonra alışveriş

Mirsad Türkcan da hafta sonunu fırsat bilerek soluğu ıstinye Park’ta aldı. Ünlü basketbolcu, eşi Dina Hanım ve oğlu Nusret ile birlikte oyun salonunda vakit geçirdi. Türkcan ailesi daha sonra Louis Vuitton mağazasına gidip alışveriş yaptı.

Karnı acıkmış

Sosyetenin güzel kadınlarından Nalan Aksoy, önceki gün ıstinye Park’ta arkadaşları ile buluştu. Karnı acıkan arkadaşlar, Masa Restaurant’da yemek yedi.

Aile buluştu

Haberin Devamı

Eşi Önder Öztarhan’la boşanma arifesinde olan sunucu Ece Erken, önceki gün öğle saatlerinde ıstinye Park’taydı. Annesi ve babası ile birlikte Bej Cafe’de oturan Erken, onlarla kahve içip uzun süre sohbet etti. Daha sonra da bir arkadaşıyla birlikte alışverişe çıktı.
 Ebru ESEN TURGUD

Kaçmaz kaçamadı

Seren Serengil’le yaptığı evlilikle tanınan Ozan Kaçmaz, önceki gün İstinye Park’ta görüntülendi. Kaçmaz, sarışın kız arkadaşıyla saatlerce bir restoranda oturdu.

Yazarın Tüm Yazıları