SABAHA KADAR NÖBET TUTTULAR

Güncelleme Tarihi:

SABAHA KADAR NÖBET TUTTULAR
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 28, 2012 12:44

MUĞLA’nın Bodrum İlçesi’ne bağlı Göltürkbükü Beldesi’ne tatil için gelen ve kaldıkları lüks villada hırsızlık şoku yaşayan manken Berna Arıcı, modacı Tuğçe Önal ile tiyatro oyuncusu Tuğçe Koçak, olayın etkisinden kurtulamadı. Üç kadın, otel bulamadıkları için ayrılamadıkları villada sahaba kadar nöbet tuttu.

Haberin Devamı

Bodrum İlçesi’ne bağlı Göltürkbükü Beldesi’ndeki bir tatil sitesinde geçen perşembe günü saat 05.00 sıralarında meydana gelen olayda, kiraladıkları lüks bir villada kalan 31 yaşındaki manken Berna Arıcı, 29 yaşındaki tiyatro oyuncusu Tuğçe Koçak ve 34 yaşındaki modacı Tuğçe Önal, kar maskeli hırsız şoku yaşadı. Olayda, Arıcı’nın içinde iki altın künye ve bir miktar para bulunan çantası çalınırken, hırsız kaçtı. İkinci katın balkonundaki kapıyı açıp salona giren kar maskeli hırsızla yüz yüze gelen Tuğçe Önal ile Tuğçe Koçak ve Berna Arıcı otel bulamadıkları için villadan ayrılamadı. Bir gece daha villada kalan üç kadın sabahın ilk ışıklarına kadar nöbet tuttu.

Önal, "Site yöneticisi bir güvenlik elemanı koydu ama bize sorarsanız yeterli değil. Yaşadığım korku ve kabus nedeniyle uyuyamıyorum, uykuya dalacağım sırada sıçrayarak ayağa fırlıyorum, hırsızın yüzü gözümün önünden gitmiyor" dedi.

Haberin Devamı

Manken Berna Arıcı ise jandarmanın var gücüyle hırsızın yakalanması için çalışma yaptığını dile getirip, "Üçümüz de sabaha kadar nöbet tuttuk. Tüm kapıları kilitledik, masa ve sandalyeleri kapı arkalarına koyduk. Çantamda künyelerimin yanı sıra önemli belgelerim vardı; hayatım boyunca böyle kabus yaÅŸamadım" diye konuÅŸtu.           Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!