Sabah camide Kuran kursu, öğleden sonra futbol turnuvası

Güncelleme Tarihi:

Sabah camide Kuran kursu, öğleden sonra futbol turnuvası
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2017 11:26

Sabah camide Kuran kursu, öğleden sonra futbol turnuvası

Haberin Devamı

Ayhan İSEN/ELEŞKİRT (Ağrı), (DHA) - AĞRI'nın Eleşkirt İlçesi'ndeki camilerde Kuran kursuna giden çocuklar arasında futbol turnuvası düzenlendi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Müftülüğün ortaklaşa düzenlediği etkinlikte çocuklar 20'şer dakikadan iki devre ile oynanan maçta kıyasıya mücadele ediyor. Sabahları Kuran-ı Kerim öğrenen çocuklar, öğlenden sonra ise top koşturuyor. Günde 3 karşılaşmanın yapıldığı maçlarda hakemlik görevini imamlar yapıyor. 1 Ağustos'ta final maçının oynanacağı turnuvada kursiyerlerden Ömer Übeyit Yami, "Turnuva kursa renk kanttı. Sabah kurs öğleden sonrada futboldayız" diye konuştu.
Eleşkirt İlçe Müftüsü Kerim Şükrü, "İlçe Gençlik ve Spor müdürlüğü ile ortaklaşa olarak kuran kurslarına katılan öğrenciler arası futbol turnuvası düzenledik. İlçe merkezi ve köylerde görev yapan hocalarımızla birlikte Kur’an kurslarına katılan öğrencileri böyle bir etkinlikte buluşturduk. Turnuvaya katılan takımlara başarılar diliyorum" dedi.
Eleşkirt futbol sahasında düzenlenen turnuvaları ilçe protokolü ile birlikte öğrenci veliler ve vatandaşlar büyük bir heyecan içinde izliyor.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!