Saba makamı

Güncelleme Tarihi:

Saba makamı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 1998 00:00

İlhan SÖYLER
Haberin Devamı

Galatasaray takımı çeyrek finalin ikinci ayağında evlere şenlikti. Hani rekabet vardı? Rekabeti seven futbolcu çıkar, takır takır oynar, formasına da sahip olur, hiçbir zaman da ne hocasına ne taraftarına, ne yöneticisine laf söyler. Nasıl Okan formasına sahip çıktı, bırakmıyor...

Vedat, hazır olman gerekirdi. Sana hocan bir şans verecekti. Her an tetikte bulunup, yere sağlam basman gerekirdi. Ama dün hayal kırıklığı yaşattın. Ergün de takımın devamlı adamıydı. Üç dört maç oynamayınca o da mı postu serdi acaba? Hakan Ünsal neyse diyeceğiz, uzun bir sakatlıktan çıkmıştı, maç eksiği vardı. Onun ağır hareketleri su götürürdü. O eski çabukluğu henüz yok.

Galatasaray formasını giyen futbolcu, ne kadar yedek kalırsa kalsın, sahaya çıktıysa şıkır şıkır oynayacak, ter dökecek. Galatasaraylıların ter dökmediğini gören Gaziantep'te Ayhan ve İlyas istedikleri gibi top oynadılar, her yöne top çevirdiler. Her zaman bilmek gerekir, hiçbir şeyin garantisi yok. Bu top hem ağlatır, hem güldürür.

Galatasaray, ilk maçta aldığı 2-0'lık galibiyete şükretsin, yoksa bu oyunla Türkiye Kupası'nı unutacaktı. Sarı kırmızılı futbolcular dün Gaziantep'te hepimize Saba makamından şarkıların icra edildiği bir konser verir gibiydi.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!