Saatler gölgede kaldı

‘Saat&Saat’ firması tarafından Türkiye pazarına sunulan Puma Time saatleri, önceki akşam Maslak’taki Venue Disco’da tanıtıldı.

Firmanın yönetim kurulu başkanı Ramazan Kaya tarafından düzenlenen tanıtımda, Hollandalı Playboy kızları ile ünlü manken Çağla Şikel görev aldı. Seksi kızların sovlarının ardından sahneye çıkan Şikel, mini bale gösterisiyle alkış aldı.

Hayvansever değilse evlenmem

Geçtiğimiz gece Fransız Sokağı’nda DJ’lik yapan ve rock parçaları çalan Pelin Batu, gerçek bir hayvansever çıktı. Evinde tam 17 kedi, 5 de köpek olduğunu söyleyen genç oyuncu, ‘Hayvanları çok seviyorum. Sokaktaki kedi ve köpekleri eve götürüyor, onları besliyorum. İleride evlenecek olursam, evimde en az bir kedi bir de köpek bulunur. Zaten hayvan sevgisi olmayan insanla evlenmem. Beni alacak adam hayvansever olmalı’ diyor.

Gelin verdik

Hürriyet Gazetesi reklam araştırma bölümü uzman yardımcısı Didem Düşünsel, Ceylan Intercontinental Otel’de düzenlenen bir törenle hayatını Hakan Üresin’le birleştirdi. Schindler firmasında teknik destek uzmanı olarak çalışan Üresin ile Düşünsel’in mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Çift düğün sonrası balayı için Antalya’ya uçtu.
Yazarın Tüm Yazıları