Saat 10'da Kordon'da

RUMUZ: GAZOLİN
ggaazzoolliinn@yahoo.com

Cinsiyet: Kadın. Yaş: 23. İş: Bankacı. Beni tanımalısın çünkü: En kötü ihtimalle, tanımasaydım da olurmuş dersin. Kaybedeceğin ne var ki? Nasıl birini aradığımı anlaman için daha fazlası: Yüksek düzeyde espri anlayışı arıyorum. Gereksiz erkek kapris ve komplekslerinden arınmış olması tercih sebebidir. Vazgeçemeyeceğim 5 şey: Arkaşlarım, gülmek, uyumak, yemek üstü sigara ve kahve. En sevdiğim aşk filmi sahnesi: Nothing Hill. En sevdiğim albüm/şarkı/şarkıcı: Mor ve Ötesi’nin 2. albümünden Yirmiüç. Bugüne kadar söylediğim en berbat yalan: Ben yalan söylemeyi pek sevmem. Başıma bela da açacak olsa dürüst olmak isterim. Ama yalan söylüyorsam bu benim bile inanabileceğim kadar sağlam bir yalan olur. En beğendiğim ünlü: Ayşe Arman desem. En sevdiğim kitap: Küçük Prens. Yatak odamda: Kitaplar, kağıtlar ve dağınıklık var. En rahatsız olduğum an: Kendi doğrusundan başka bir doğru olmadığını zannedenlere farklı düşünmenin her zaman yanlış olmadığını anlatmaya çalışmak.

1- CİNSİYET...
2- YAŞ...
3- İŞ...
4- BENİ TANIMALISIN ÇÜNKÜ...
5- NASIL BİRİNİ ARADIĞIMI ANLAMAN İÇİN ...
6- VAZGEÇEMEYECEĞİM 5 ŞEY...
7- EN SEVDİĞİM AŞK FİLMİ SAHNESİ...
8- EN SEVDİĞİM ALBÜM/ ŞARKI/ ŞARKICI...
9- BUGÜNE KADAR SÖYLEDİĞİM EN BERBAT YALAN...
10- EN BEĞENDİĞİM ÜNLÜ...
11- EN SEVDİĞİM KİTAP...
12- YATAK ODAMDA ...
13- EN RAHATSIZ OLDUĞUM AN...

ERKEK

kupas@mynet.com

RUMUZ: LOVEMAN

Yaş:
21. İş: Bilgisayar Programcısı. Beni tanımalısın çünkü: Hayatın sırrını çözdüm ama kimseye söylemedim. Sadece sana özel. Nasıl birini aradığımı anlaman için daha fazlası: Yaşamayı seven biri. Vazgeçemeyeceğim 5 şey: Ailem, hayallerim, bilgisayarım ve sigaram. En sevdiğim aşk filmi sahnesi: Hayalet filmi. En sevdiğim albüm\ şarkı\ şarkıcı: Pentegram Anatolia, Nefret, Ceza. Bugüne kadar söylediğim en berbat yalan: ‘Zoru başardığımıza inanıyorum arkadaşlar!’ En beğendiğim ünlü: Bradd Pitt. En sevdiğim kitap: Cezmi Ersöz ‘Beni Ancak Bir Benzerim Öldürebilir.’ Yatak odamda: Bilgisayarım, çayım, sigaram ve ben varım bir sen yoksun. En rahatsız olduğum an: Haksız olduğum ortaya çıktığı zaman.


yalcinka@hotmail.com

RUMUZ: PUDDİNG

Yaş:
19. İş: Öğrenci. Beni tanımalısın çünkü: Hem romantik hem komik biriyim. Başka? Biraz sempatik, biraz da deli. Nasıl birini aradığımı anlaman için daha fazlası: Doğal, samimi ve güzel. Vazgeçemeyeceğim 5 şey: Spor, deniz, puding, müzik ve sinema. En sevdiğim aşk filmi sahnesi: Kasımda Aşk Başkadır ve Titanic filminden etkilenmiştim. Bugüne kadar söylediğim en berbat yalan: ‘Ben de şimdi seni arayacaktım.’ En sevdiğim albüm/şarkı/şarkıcı: Tarkan, Levent Yüksel, Sertap Erener, Blue. En beğendiğim ünlü: Mercan Dede. En sevdiğim kitap: Yeşil Yol. Yatak odamda: Film afişlerim ve bilgisayarım var. En rahatsız olduğum an: Aynı anda iki yerde birden bulunmam gerektiği zamanlar.



xinberg@yahoo.com

RUMUZ: YALINAŞK

Yaş:
22. İş: Üniversite öğrencisi. Beni tanımalısın çünkü: Ortalıkta benim kadar duygusal, anlayışlı, mutlu, esprili, şair ruhlu aşktan anlayan ve aşk için yaşayan kimse kalmadı da ondan. Nasıl birini aradığımı anlaman için daha fazlası: Sevmek, sevilmek, başkasına önem vermek, konuşkan ve sevecen olmak yeterli. Vazgeçemeyeceğim 5 şey: Ailem, arkadaşlarım, çay, sigara, müzik ve gitarım. En sevdiğim aşk filmi sahnesi: Romeo&Juliet filmi. En sevdiğim albüm/şarkı/şarkıcı: Yalın, Kıraç, Levent Yüksel, Demir Demirkan, Ceza, Mercan Dede. Bugüne

kadar söylediğim en berbat yalan:
‘Kıyafetin çok güzel çok yakışmış.’ En beğendiğim ünlü: Monica Belucci. En sevdiğim kitap: Kar, Orhan Pamuk. Yatak odamda: Kütüphanem, bilgisayarım, müzik setim ve gitarım var. En rahatsız olduğum an: İğne atsan yere düşmeyecek kalabalıklar.



profil2004@mynet.com

RUMUZ: BASINKOLİK

Yaş
: 26. İş: Gazeteci. Beni tanımalısın çünkü: Ayaz bir gecede bir fincan kahve. Sıcak bir gecede ise bir bardak buz gibi su tadında bir arkadaşlık sunuyorum sana. Nasıl birini aradığımı anlaman için daha fazlası: O bahsettiğim soğuk su ile sıcak kahveyi aynı anda bana sunabilmelisin. Vazgeçemeyeceğim 5 şey: Gazeteler, tarih araştırmalarım, rakı, Hakan Şükür ve evim. En sevdiğim aşk filmi sahnesi: Benim tüm aşklarım bir duygusal film gibi yaşandı. Seninle yeni bir filme başlayalım ama bu hiç bitmesin. En sevdiğim albüm/şarkı/şarkıcı: Yıldız Tilbe, Volkan Konak. Bugüne kadar söylediğim en büyük yalan: ‘Patron haberin resmini çekemedim ama bir sor neden diye!’ En beğendiğim ünlü: Yılmaz Erdoğan. En sevdiğim kitap: M. Ali Birand 12 Eylül Saat 04,00. Yatak Odamda: Yazın geç gelip hemen yatıyorum, kışın salonda yatıyorum hala odada ne var bilmiyorum. En rahatsız olduğum an: Gazete okurken soru sorulması.



alucopant@mynet.com

RUMUZ: CORELMAN

Yaş:
45. İş: Reklam. Beni tanımalısın çünkü: Ya çok seveceksin ya nefret edeceksin. Ortası yok. Dene bence! Nasıl birini aradığımı anlaman için daha fazlası: Mutluluk mayasını kullanmasını bilsin yeter. Vazgecemeyeceğim 5 şey: Hatıralarım, sevmeyi sevmek, keşfetme duygum ve yine hatıralarım. En sevdiğim aşk filmi sahnesi: Anna Caranina filmindeki şiirsellik. En sevdiğim albüm/şarkı/şarkıcı: Sertap Erener, Funda Arar. Bugüne kadar söylediğim en berbat yalan: ‘Merak etme o iş tamam!’ En beğendiğim ünlü: Tayfun Talipoğlu. En sevdiğim kitap: Cengiz Aytmatov Cemile. Yatak odamda:Temiz ve geniş bir yatak var. En rahatsız olduğum an: Sevmediğim insanlarla bir arada olma zorunluluğunda bulunduğum anlar.

KADIN

derin003@yahoo.com

RUMUZ: DERİN003

Yaş:
29. İş: Halkla ilişkiler. Beni tanımalısın çünkü: Dostluğa inanırım, insan ilişkilerine çok değer veririm, olaylara çok objektif bakarım, bir de iyi dinleyiciyimdir. Nasıl birini aradığımı anlaman için daha fazlası: Akıllı, duyarlı, hayat üstüne düşünen, okuyan, ağırbaşlı bir adam olsun. Ama çadır kurmayı, mangal yapmayı, içki içmeyi de bilsin! Vazgeçemeyeceğim 5 şey: Okumak, yazmak, konuşmak, güzel şeyler yemek ve doğa. En sevdiğim aşk filmi sahnesi: Frida’nın tümü. En sevdiğim albüm/şarkı/şarkıcı: Bob Dylan. Bugüne kadar söylediğim en berbat yalan: ‘İyiyim.’ En beğendiğim ünlü: Sean Pean. En sevdiğim kitap: Mandarinler, Simone De Beauvoir. Yatak odamda: Yatak, kitaplar, cd’ler, fotoğraflar ve laptop var. En rahatsız olduğum an: Çevremde aynı dili konuşmadığım insanların olduğunu hissettiğim an.


poziti_f@hotmail.com

RUMUZ: POZİTİF

Yaş:
19. İş: Öğrenci. Beni tanımalısın çünkü: Hayatta tanıyabileceğin en pozitif insanım! Nasıl birini aradığımı anlaman için daha fazlası: Bana yaz, anlatayım sana. Şimdi beni uğraştırma. Vazgeçemediğim 5 şey: Ailem, arkadaşlarım, yastığım, mumlarım ve cd’lerim. En sevdiğim aşk filmi sahnesi: Titanic. En sevdiğim albüm/şarkı/şarkıcı: Eric Clapton / WonderfuL Tonight. Bugüne kadar söylediğim en berbat yalan: ‘Anne kızlarla dışarı çıkıyorum!’ En beğendiğim ünlü: Sezen Aksu. En sevdiğim kitap: İtalyanca Aşk Başkadır. Yatak odamda: Benim ve arkadaşlarımın resimleri, kitaplarım, müzik setim, mor abajurum ve tabii ki mumlarım var. En rahatsız olduğum an: Yalan söylediğim ve söyleyen biriyle karşı karşıya geldiğim an.


free354@mynet.com

RUMUZ: CHOCOLATE

Yaş:
20. İş: Öğrenci. Beni tanımalısın çünkü: Hayatımda hem ilk hem tek hem de son olma ihtimalin çok fazla. Nasıl birini aradığımı anlaman için daha fazlası: Dürüst ol yeter demeyi çok isterdim ama şartlar nedeniyle boyun 1.80’den uzun olmalı! Vazgeçemediğim 5 şey : Kitaplarım, ailem, ümitlerim, müzik ve para. En sevdiğim aşk film sahnesi: Pearl Harbor. En beğendiğim albüm/şarkı/şarkıcı: Enrique İglesias, Maybe. En beğendiğim ünlü: Nicole Kidman, Şebnem Ferah, Tom Cruise. Bugüne kadar söylediğim en berbat yalan: ‘Elimi sallasam ellisi.’ En rahatsız olduğum an: Bekletilmek. Yatak odamda: Kitaplarım, yatağım, hayallerim ve boş kalbim var.


sanem999@mynet.com

RUMUZ: CRAZY GİRL

Yaş:
18. İş: Öğrenci. Beni tanımalısın çünkü: Beni tanıdıktan sonra hayatından çıkartması zor olan insanlardan birisi olduğumu anlayacaksın. Nasıl birini aradığımı anlaman için daha fazlası: Dürüst, sadık, akıllı, karizmatik, anlayışlı ve biraz çılgın olman yeterli. Vazgeçemeyeceğim 5 şey: Müzik setim, kitaplarım, umutlarım. En sevdiğim aşk filmi sahnesi: Hayalet, Titanic. En sevdiğim albüm/şarkı/şarkıcı: Demir Demirkan, Şebnem Ferah ve Blue. En beğendiğim ünlü: Robbie Williams. En sevdiğim kitap: Sürükleyici kitapların hepsi hoşuma gider. Bugüne kadar söylediğim en berbat yalan: ‘Senin için ölürüm!’ Yatak odamda: Gözyaşlarımla sulanmış çiçeklerim, hayallerimle süslediğim yatağım ve umutlarımla beslediğim yüreğim var. En rahatsız olduğum an: Alış veriş yaparken satış elemanlarının sanki her an bir şeyleri çantama atacakmışım gibi davranıp peşimden ayrılmadıkları zamanlar.


diavolo@superonline.com

RUMUZ: DİAVOLO

Yaş:
22. İş: Üniversiteyi yeni bitirdim. Beni tanımalısın çünkü: Çünküsü olmaz bunun. Kullanmayan için sigara kötüdür, ama kullanan birisi için güzel bir keyiftir. Ne alaka mı? Anlayana! Nasıl birini aradığımı anlaman için daha fazlası: Dalgalanmış da durulmuş en son bana vurulmuş biri. Kadın ruhundan anlayan ve bir kadına nasıl davranması gerektiğini bilen, sevecen, kariyerinde başarılı, anlayışlı, kesinlikle dürüst, kendisiyle barışık, eli ayağı düzgün bir erkek arıyorum. Vazgeçemeyeceğim 5 şey: Gerçekçi olalım. Eğer mecbur kalırsak öyle de bir vazgeçeriz ki o 5 şeyden gerçek olan bir tek ailedir gerisinden vazgeçilir. En sevdiğim aşk filmi sahnesi: Cem Yılmaz’ın ‘Her Şey Çok Güzel Olacak’ filminde aldatıldığını anladığında elindeki çiçekleri attığı ve çiçeklerin ağır çekimde karısının kafasına teker teker saçıldığı sahne. En sevdiğim albüm/şarkı/şarkıcı: Craig David, Nazan Öncel albümleri. Bugüne kadar söylediğim en berbat yalan: Az söylerim, öz söylerim. Yalanlarım başarılıdır benim. En beğendiğim ünlü: Hagi. En sevdiğim kitap: Monteigne Denemeler. Yatak odamda: Olağandışı bir şey yok. İhtiyacım olan her şey var ama hiçbiri nefes almıyor. En rahatsız olduğum an: Israr edilmesi. Özellikle ikram konusunda.

GÜNÜN FAVORİSİ * * * * *

berksayar@yahoo.com

RUMUZ: İYİYİM

Cinsiyet:
Erkek. Yaş: 33. İş: Özel sektörde üst düzey yönetici. Beni tanımalısın çünkü: Kapılmamış iyilerdenim! Zeki, eğitimli, entelektüel, centilmen ve dürüstüm. Tek eşliliğe ve aşka inanıyorum. Nasıl birini aradığımı anlaman için daha fazlası: Özelliklerimi duyunca heyecanlanan, kariyer sahibi, hoş, bakımlı, feminen, gelenekçi olmayan, dürüst ve sıcak biri. Vazgeçemeyeceğim 5 şey: Ben, sen, ailem, huzur, eğlence. En sevdiğim aşk filmi sahnesi: ‘Usta Beni Öldürsene’ filmi. En sevdiğim albüm/şarkı/şarkıcı: Sting ve mutlaka Sezen Aksu. Bugüne kadar söylediğim en berbat yalan: ‘Seni anlıyorum’ En beğendiğim ünlü: Nil Karaibrahimgil. En sevdiğim kitap: İnci Aşkın Celladı. Yatak odamda: Romantizm ve tutku var. En rahatsız olduğum an: Yalnızlığımı fark ettiğim anlar.


Dikkat, dikkat! Bu oyunu oynamak istiyorsanız... Kendinize bir internet adresi edineceksiniz, bir rumuz icat edeceksiniz, yukarıdaki sorulara cevap vereceksiniz ve şu adrese bana göndereceksiniz: saat10kordon@hurriyet.com.tr Anlaştık mı?
Yazarın Tüm Yazıları