Saadet Partisi Antalya İl Kadın Kolları Halkla İlişkiler Başkanı Gedikoğlu:

Güncelleme Tarihi:

Saadet Partisi Antalya İl Kadın Kolları Halkla İlişkiler Başkanı Gedikoğlu:
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2014 14:17

- "Mekke'nin fethi 31 Aralık-1 Ocak tarihlerinde olmuştur. Biz özellikle bunu kutluyoruz ki ülkemizdeki insanlar dejenerasyona uğramasın. Herkes bu etkinliğe katılsın istiyoruz"

Haberin Devamı

ANTALYA (AA) - Saadet Partisi Antalya İl Kadın Kolları Halkla İlişkiler Başkanı Seval Gedikoğlu, "Mekke'nin fethi 31 Aralık-1 Ocak tarihlerinde olmuştur. Biz özellikle bunu kutluyoruz ki ülkemizdeki insanlar dejenerasyona uğramasın. Herkes bu etkinliğe katılsın istiyoruz" dedi.

Gedikoğlu, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, Milli Görüş Teşkilatı'nın 1969 yılından beri var olduğunu, Türkiye'de kadının ilk defa siyasi teşkilatlarda yer almasının Milli Görüş ile başladığını ve diğer siyasi partilere geçtiğini belirtti.

Saadet Partisi İl Kadın Kolları olarak bir anne duyarlılığı, sevgi ve merhametiyle Antalyalı hanımları dışarıya çıkartıp, etrafındaki bozulmuş düzeni düzeltmesi için küçük bir ordu kurmak istediklerini dile getiren Gedikoğlu, "Mekke'nin fethini kutlayacağız. Mekke'nin fethi 31 Aralık-1 Ocak tarihlerinde olmuştur. Biz özellikle bunu kutluyoruz ki ülkemizdeki insanlar dejenerasyona uğramasın. Herkes bu etkinliğe katılsın istiyoruz" diye konuştu.

Haberin Devamı

Anadolu Gençlik Derneği olarak etkinliği düzenlemekle bazı amaçları bulunduğunu anlatan Gedikoğlu, şunları kaydetti:

"Geçtiğimiz günlerde Noel kutlandı, önümüzdeki günlerde de yılbaşı kutlanacak. Bu ne örfümüzle ne de dinimizle örtüşen bir şey. Bu yalnızca Hristiyanların özel bir günü. Hristiyanlar bizim bayramımızı kutlamadıkları gibi biz de onların bayramını kutlamak zorunda değiliz. Benim şahsi kanaatim, yurt dışında da bulundum, Fransızlar da Noeli kutlamıyor. 24 Aralık onların dini bayramı ama yılbaşında kimse kutlama yapmıyor, herkes evinde. Geçmişte Fransa'nın sömürgesi altında kalmış Cezayirliler, Faslılar çılgınlar gibi Noeli kutluyor. Bizi de emperyalizmin kültürel dejenerasyonuna uğratmak istiyorlar. Erbakan hocamızın dediği gibi, bizi de yumuşak lokma haline getirecekler ve bölüp parçalayıp yutacaklar. İşte biz bir anne duyarlılığıyla ülkede hepimizin kardeş olduğunu, birinin başına bir şey geldiğinde önce annelerin ciğerlerinin yandığını bildiğimiz için bu tür çalışmalar yapıyoruz."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!