Saadet Partili Yavuzer’den Açıklama

Güncelleme Tarihi:

Saadet Partili Yavuzer’den Açıklama
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2015 14:41

SAADET PARTİSİ MİLLETVEKİLİ ADAYI MEHMET NECİP YAVUZER (SAKALLI), PARTİ BİNASINDA BİR BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİ.

Saadet Partisi (SP) Van Milletvekili Adayı Mehmet Necip Yavuzer, 1 Kasım seçimlerine güçlü bir kadroyla hazır olduklarını söyledi.
Parti binasında açıklamalarda bulunan Yavuzer, AK Parti hükümetinin karnesinin çok zayıf olduğunu ve bu anlamda acil sinyal verdiğini söyledi. Yavuzer, 7 Haziran’da yapılan seçimler sonucunda tek başına iktidar olamayan AK Parti’nin yasa gereği 45 gün içinde kurulması öngörülen hükümeti kurmamak için bu süreyi keyfi olarak oyalama ile geçirdiğini anlattı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkan olma hevesi uğruna ve ülkeye büyük bir mali yük getirmesine rağmen seçimlerin yenilendiğini anlatan Yavuzer, şöyle konuştu:
"1 Kasım’da yapılacak seçimler, ülkenin girmiş olduğu bu siyasal kaos ve mali yükümlülük haliyle halkımıza yansıyacaktır. Biz asla bunu arzu etmek istemezdik. Çünkü milletimize yansıyan her olay onun daha çok fakirleşmesine yol açacaktır. Refah Yol iktidarı bu zamana kadar kimsenin hayal edemediği projelere imza attı. D-8 Projesi ile İslam dünyasında birleştirici bir adım atılmıştı. Denk bütçe yapılmış ve havuz sistemi kurularak o güne kadar medya ve iş dünyasının patronlarının kasalarına giren halkın parası geri alınmış ve olması gereken yerlere verilmişti. O günkü gibi projelerimizle her daim hazırız. Biz Saadet Partisi olarak 2002 yılından beri devlet yardımı almaksızın kendi mensuplarımızın katkılarıyla her seçime başımız dik ve davamıza sevdalı olarak gururla katıldık ve katılacağız. Diğer partiler gibi milyonlarca parayı alıp seçime giremedik.’’
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!