Rüzgarın kalbi dizisi 5. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Rüzgarın kalbi dizisi 5. bölüm ne zaman yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2016 14:36

Rüzgarın kalbi dizisi geçtiğimiz hafta için özel bir fragman ile ekranlara geldi. Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ve dizinin takipçileri fragman tarihini merakla bekliyor. Rüzgarın Kalbi henüz 5. bölüme gelmesine rağmen izleyicilerden tam not aldı. Peki Rüzgarın Kalbi dizisinin yeni bölüm fragmanında neler yaşanacak? İşte dizinin geçmiş bölümlerinden ekranlara gelenler

Haberin Devamı

Rüzgarın Kalbi 5. bölüm fragmanı henüz ekranlara gelmedi. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizde olacak. 

Rüzgarın Kalbi 4. bölümde; Özür dilemek için kulübeye giden Zeynep Rüzgar’ı bulamaz ve peşine düşer. Zeynep Rüzgar’ı yakalayabilecek mi, yakalasa özrünü kabul ettirebilecek mi bilemeden yollara düşer. Zeynep’in kendini affettirme çabaları kendi kabuğuna çekilip yaşamaya çalışan Rüzgar tarafından kolay kabullenilmez. Kutay kendini Zeynep’e affettirmek için bir açık yakalamak umuduyla Rüzgar’ın geçmişini araştırır. Kutay’dan ümidi kesen Erdem ise, Muammer’i ikna etmek için başka yollar deneyecektir. Kemal Foça’da bir düzen kurmak için Ayla’dan yardım ister. Gerçekleri söylemeye karar veren Rüzgar kendini zorlu bir sürecin içinde bulur. Zeynep’e kendisinin kim olduğunu söylemeye çalışan Rüzgar’ı ve her şeyden habersiz Zeynep’i kader bir araya getirmek için oyunlar oynar. Kaderin oyunu Rüzgar, Zeynep ve Kutay için çok büyük bir de sürpriz hazırlamıştır. 

Haberin Devamı

Rüzgarın Kalbi 3. bölümde; Rüzgar’ı dayısı Kemal’in otele gelmesi zor durumda bırakır. Kutay ise Rüzgarın kazada hayatını kaybeden sevgilisi Meltem’in fotoğrafı ile Zeynep ve Rüzgar’ın karşısına çıkar. Rüzgar kendini her taraftan kıstırılmış hissederken, Zeynep herkesi işin içine dahil edecek bir fikirle ortaya çıkar. Tüm personeli istifa etmiş olan Ayla’nın oteli Ayevi’nde birkaç gün hepsi elbirliğiyle çalışacaktır. Ayla’ya yardım etmek için kolları sıvayan Zeynep ve kızlara Rüzgar ve Kemal de yardımcı olur. Kutay’ın Zeynep ve Rüzgar’a verdiği rahatsızlıklar devam edince, Rüzgar ona karşı sert davranmak zorunda kalır.Rüzgar’ın yaptıkları Zeynep dahil herkes tarafından eleştirilince, bu sefer de Rüzgar zor bir karar vermek zorunda kalır. 

BAKMADAN GEÇME!