“Rüzgarın Hatıraları” Galasını Maltepe’de Yapacak

Güncelleme Tarihi:

“Rüzgarın Hatıraları” Galasını Maltepe’de Yapacak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2015 10:30

MALTEPE BELEDİYESİ, 11 ARALIK CUMA GÜNÜ VİZYONA GİRECEK OLAN RÜZGARIN HATIRALARI FİLMİNİN GALASINA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK.

Maltepe Belediyesi, 11 Aralık Cuma günü vizyona girecek olan Rüzgarın Hatıraları filminin galasına ev sahipliği yapacak.
Sonbahar isimli ilk uzun metrajlı filmiyle pek çok festivalden ödülle dönen 52. Uluslararası Antalya Film Festivalinde 3 dalda, “En İyi Görüntü Yönetmeni, En İyi Müzik” ve Uluslararası Yarışma kategorisinde “İzleyici Ödülünü” kazanan yönetmen Özcan Alper’in üçüncü uzun metrajlı filmi Rüzgarın Hatıraları, Maltepe’de yapılacak gala ile seyirciyle buluşacak.
Başrollerinde Onur Saylak, Sofya Khandamirova, Mustafa Uğurlu, Ebru Özkan, Murat Daltaban, Menderes Samancılar ve Tuba Büyüküstün’ün rol aldığı filmin galası Maltepe Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek. Çekimleri İstanbul, Artvin ve Batum’da gerçekleştirilen film, çevirmen ve ressam Aram’ın İkinci Dünya Savaşı döneminde, siyasi nedenlerle hayatını kurtarmak için İstanbul’dan kaçışını konu alıyor. Yönetmen Özcan Alper ve film oyuncularının da filmin galasına katılacağı belirtildi."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!