Rüzgar Erkoçlar hayalindeki işine kavuştu!

Güncelleme Tarihi:

Rüzgar Erkoçlar hayalindeki işine kavuştu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2016 14:44

Geçtiğimiz yıllarda cinsiyet değiştirerek magazin gündemine damga vuran oyuncu Rüzgar (Nil) Erkoçlar sonunda hayal ettiği işi bulduğunu açıkladı. Modaya el atan Erkoçlar, kendi çoraplarını tasarlayıp internetten satıyor. İşte detaylar…

Haberin Devamı

Cinsiyet değiştirerek hem ailesini hem de hayranlarına büyük şok yaşatan bir zamanların başarılı oyuncusu Rüzgar Erkoçlar, cinsiyet değiştirmesinin ardından oyunculuğa veda etmişti. Olay yaratan vedasının ardından birçok işte çalıştı. Pastanede paspas yaptı, simit sattı ancak sonunda kendi işini buldu.

Oyunculuğun ardından birçok farklı işler deneyen Rüzgar Erkoçlar, uzun süredir hayal ettiği işe sonunda kavuştu. Moda dünyasına giren Erkoçlar, kendi tasarladığı özel çorap ve T-shirt satışına başladı.

Çoraptan tişörte kadar birçok ürün tasarlayan Erkoçlar, geçtiğimiz gün birçok internet sitesinde ürünlerini satışa sundu. Kendine ait bir atölye açarak özel tasarımlarını burada hazırlayacak. Yaptığı açıklamada “Bu ürünleri yaratırken çok eğlendim hatta kendimi buldum” ifadeleriyle yaptığı işten mutlu olduğunu dile getirdi.

Haberin Devamı

Rüzgar Erkoçlar hayalindeki işine kavuştu

Rüzgar Erkoçlar Kimdir?

26 Mart 1986 doğumludur. Oyunculuğa çok küçük yaşlarda başlayan Erkoçlar, 10 yaşında bir reklam filminde oynamıştır. Ardından 15 yaşında bir Molped reklamında rol almıştır. Oynadığı bu reklam filmi onun için kariyerinde önemli bir adım olmuştur.

İlk televizyon dizisi Berna Laçin’in başrolünde yer aldığı “Seni Yaşatacağım” olmuştur. Daha sonra başrolünde Kadir İnanır’ın yer aldığı “Bütün Çocuklarım” isimli dizide oynamıştır.

Ancak Erkoçlar’ın kariyer hayatındaki en önemli yapı taşı Emret Komutanım olmuştur. Bu dizide canlandırdığı Foto Fato karakteri ile aynı isim ile bir sinema filminde oynamıştır.

2013 yılında aldığı bir kararla cinsiyet değiştiren oyuncu, 24 Şubat 2013 yılında Ayşe Arman’a verdiği röportajda yaklaşık iki yıldır hormon tedavisi gördüğünü, üç hafta önce de cinsiyet değiştirme ameliyatı olduğunu açıkladı. O tarihten itibaren oyunculuk kariyerini sonlandıran Erkoçlar, birçok farklı işte çalışmıştır. Son olarak kendi özel tasarladığı ürünlerin satışına başladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!