Rüyamda gelin oldum

RUMUZ: YASASRüyamda gelin olduğumu gördüm.

Gelinlikle ilgili bir şey hatırlamıyorum. Yalnız, göz makyajı güzel olmamıştı ya da abartılıydı. Merkezde bir cami vardı, eski ve büyüktü. Onun karşısında da bir kuaför gördüm. Gidip göz makyajı yaptırdım. Gerçekte öyle bir yer yok ama...

YORUM: Son haftalarda sürekli düğün, nişan ve gelinlik ağırlıklı rüyalar geliyor. Çok fazla televizyon seyredemiyorum, bu haftalar içerisinde popüler bir dizi veya programda bu konular vurgulanıyor olabilir mi? Bana yanıt yollayabilir misiniz lütfen? Böyle bir durum yoksa, rüyanız bağımsızlık isteğiniz ve toplumun beklentileri arasında kalan ruh durumunuzu; göz makyajınız da kendi duygularınıza dikkat çekme isteğinizi gösteriyor olabilir. Ya da hepsi, günlük yaşamda yaşadığınız olaylarla ilgili tesadüfi şeylerdir.

Burca göre aşk tüyoları

Yaşam çok yorucu, şehir değil ruh eşini bulmayı, yağmurlu havada taksi bulmayı bile imkansız hale getiriyor. En iyisi direkt konuya girmek galiba...

Son dönemde gerek beni TV’den tanıyanlar gerekse yıllardır yazılı basından takip eden sevgili dostlarımın burçlarla ilgili soruları nedeniyle sokakta yürüyemez hale gelmiştim. İşte bu yüzden tüm merak edenlerin sorularına yanıt verebilecek, ilginizi çeken burcun kişisine nasıl davranmanız gerektiğine ve onunla ilişkilerinizi nasıl daha sıcak hale getirebileceğinize dair bilgiler içeren bir DVD hazırladım.

İsmi "Burca Göre Aşk"... İçinde partnerinizin burcunun karşı cinsinde aradığı olmazsa olmaz özellikler, karşısındaki kişide asla tahammül edemedikleri, onu öfkelendirmemek için yapmamanız gerekenler ve hatta burcunu bildiğiniz ama bir türlü tanışamadığınız kişilere nasıl yaklaşabileceğinizi gösteren burç tüyoları var. "Burca Göre Aşk"ta karşılıklı iletişimin, hoşgörünün kısa, öz ve kolayca uygulanabilir şifrelerini aktardım, biraz da mizah katarak. Tabii bu benim fikrim, umarım hoşunuza gider.

Sevgi ile kalın Niobe

RÜYA SEMBOLLERİ

HALI: Kişinin içinde bulunduğu maddi durumu ya da kişinin rahata, bazen de lükse duyduğu ihtiyacı gösterir. Eski bir halı yoksulluk, yeni bir halı zenginlik göstergesidir. Geleneksel yorumunda, hayır ve zenginlikle yorumlanır.

ŞELALE: Rüyada görülen şelale, yıkıcı olabilecek güçlü duygularımızı ve bastırılmış dürtüleri sembolize eder. Geleneksel yorumunda, iyi geçirilecek zaman ve vakitlere işaret eder.
Yazarın Tüm Yazıları