Rüya gibi bir düğün

Güncelleme Tarihi:

Rüya gibi bir düğün
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2010 00:00

Tufan İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tufan Pehlivanlar ile Başak Sarıoğlu, peri masallarını süsleyen detaylarla Bornova Mon Jardin Edward Whittall Köşkü’nde gerçekleştirilen düğünle evlendi.

Haberin Devamı

İZMİR’de Tufan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin ve Oya Pehlivanlar çiftinin Tufan İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olan oğulları Tufan Pehlivanlar, bankacı ailenin kızı Başak Sarıoğlu ile dünya evine girdi.
Ziraat Bankası’ndan emekli olan Ümit ve Süheyla Sarıoğlu’nun ailesinin Londra’da Eğitim Danışmanlığı yapan kızları Başak Pehlivanlar Türkiye’ye kesin dönüş yaparak, rüya gibi bir davetle ömür boyu mutluluğa evet dedi. Dokuz yıl önce İngilizce kursunda tanışan Tufan - Başak Pehlivanlar çifti, geçtiğimiz Mart ayında nişanlanarak evliliğe ilk adımı atmışlardı. Urla Belediye Başkanı M. Selçuk Karaosmanoğlu’nun kıydığı nikaha, gelinin arkadaşı Canan Fala ve damadın abisinin dünürü Yaşar Aktürk şahitlik etti. Peri masallarını süsleyen detaylarla Bornova Mon Jardin Edward Whittall Köşkü’nde gerçekleştirilen düğün davetinde gelinlik Ertan Kayıtken, damatlık ise Vakko imzasını taşıdı.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!